Apelsin

Magnus har precis stått och pressat en massa massa apelsiner och gjort juice som jag nu svept. Detta är steg ett i grundandet inför kvällens stora event.

Fredagslåten (låtarna)

Vi fortsätter i nostalgins tecken. Denna gång tänker jag inte avslöja vilka som fått äran att vara vecka 48´s fredagslåt (ar)

Men jag kan ge er små ledtrådar.

Första "låten" är från ett barnprogram från 80-talet som handlar om en pojke med Downs syndtrom. (Svårt att lista ut, va?) Vet faktiskt inte varför denna låt valt att ploppa upp i mitt huvud denna vecka. Det bara blir så ibland.

Klicka här

Den andra fredagslåten är från en skiva som jag köpte år 2000. Hittade den imorse av en slump. Hade helt glömt bort detta band och det är inte schyst för de är mycket bra. Låten inleds med texten "Please die Ana".

Klicka här


Snacka om misslyckad shopping

Igår var jag så laddad och så redo att spendera pengar på en partytop, nyårsblåsa, vinterskor och väskor. Jag kom hem med en MASCARA! Kan det bli tråkigare??


Kallt som attans!

När man har varit ute en sväng i detta vinterväder som råder är det ju alltid skönt att komma hem till ett varmt hus. Men om jag vill komma hem till ett varmt hus måste jag nog flytta. Hemma hos oss är det allt annat än varmt och skönt. Det drar rätt så friskt från våra fönster. Elementen är iskalla. Om jag har en kväll framför TV:n har jag både morgonrock, duntofflor och fleecefilt över mig. Om minsta lilla kroppsdel sticker ut från filten får man gåshud och börjar frysa. När jag gick och la mig för natten igår hade jag morgonrocken på plus 2st täcken. T o m när man står i duschen fryser man. Imorse kollade jag på inomhustempen, den visade 14,6 grader. I ju för sig vid fönstret så lite varmare har vi det, men ändå. Inte så mysigt som ni förstår. Kanske dags att felanmäla elementen.


Kommer inte på någon rubrik

Vilken tur att jag fixade håret i morse och sminkade mig lite piffigt. Sen trycker jag ner en mössa på huvudet + luvan på jackan. Ger mig ut i snön och känner hur alla snöflingor (eller vad det nu var) dras till min ögonlock så att mascaran hamnar på helt fel ställe. Såg ut som ett blötdjur när jag väl kom till kontoret. Men jag frös i alla fall inte. Man måste alltid tänka positivt.


Helgen har varit mycket trevlig. I fredags var jag och Annika på gymmet i Farsta C. Sen åkte vi hem till Annika och Kim och käkade mat och drack vin. Det var jättetrevligt. Jag och Kim var kanske lite väl fnittriga. Annika blev nog lite trött på oss ;)


I lördags kände jag för att hitta på något riktigt kul!! Jaaa, vi åker till IKEA! Å så blev det. Jag behövde inte ens jobba på någon övertalningsteknik för att få med mig Mange.


På kvällen var jag hemma hos Johanna. Vi käkade räkor och drack mousserande. Det var så förbaskat gott. Rökta räkor, mmmmm!!! Trevligt hade vi också.


Igår kändes nästan som en lördag fast det var en söndag. Jag och Mange mötte upp fam. Fransson på restaurang Stekpannan. Jag fick min efterlängtade köttbit med pommes och bea. Efter det åkte vi till Djurgården och Cirkus där Bo Kaspers underhöll oss i två timmar. Vi hade superbra platser. Bosse pratade t o m om våra platser. Att man känner sig lite som Kungen och Drottningen när man sitter där. Konserten var mycket bra och vi var väldigt nöjda allihop. Jag gillade att det var så mycket instrument uppe på scenen. Det var orgel, piano, dragspel, trumpet, 40 olika gitarrer, stora trummor, små trummor och bandet böt titt som tätt plats med varandra. Mycket bra!




Mobilblogg

Nu är jag i Barkarby. Vad gör jag här mitt i natten kan man undra? Jag somnade på pendeln på väg hem. Oj då! Men nu vet jag hur stationen i Barkarby ser ut. Pendel tillbaks mot stan gick efter 5 min, så jag överlever. Men fryser. God natt!

Nedräkning inför helgen

Hej,

Jag och tanden mår bra idag. Lagningen var över på en kvart och det behövdes ingen bedövning.

Om 30 minuter är denna arbetsdag slut.

Ikväll ska jag möta Annika i Farsta. Vi ska gymma och köpa lussekatter. Sen åker vi hem till Annika och Kim och käkar middag och dricker lite wess wein. Ska bli så trevligt så.

Imorgon får jag se vad dagen har att erbjuda. På kvällen ska jag hem till Johanna som har barn- och mansfritt. Vi ska nog käka räkor och dricka vin (såklart).

På söndag är det dags för konsert på Cirkus. Denna gång är det Bo Kaspers Orkester som står för underhållningen. Innan konserten blir det middag på ett söder-hak. Jag är så himla sugen på en rejäl portion grillbiff, pommes och bea, restaurangstyle!

Vad ska ni göra i helgen??

Fredagslåten

Denna veckas fredagslåt framförs av Sveriges STÖRSTA BAND!
Kent, så klart!

Denna singel släpptes när jag var på resande fot i Australien och Thailand. När jag var åter på svensk mark så var detta den första låt jag hörde... på väg hem från Arlanda i bilen... En underbar låt med ett underbart band.

http://www.youtube.com/watch?v=haSCq3cOL8c


Käftis

I eftermiddag ska jag BORRA!!! Hjälp!


Jag kunde inte motstå

Igår var jag bara tvungen att köpa lussekatter till kvälls-teet. Det smakade ljuvligt!!


SNÖ

Nu snöar det på http://www.barnvagnsskyltar.com/.
Katja som fixar och trixar. Hon e duktig hon :))

Julklappstips

http://www.coolstuff.se kan man beställa "sjukdomar". Mjukisdjur som är skapade i olika former. Alltid finns det någon sjukdom som man kan relatera till. Jag skulle t.ex vilja ha sjukdomen "Acne" eller "Magont". Vilken sjukdom passar in på just DIG?? Pris per sjukdom: 79kr.


I did it!

Jag har upplevt en helg i ungdomens tecken. Jag har lyckats festa till det rejält två dagar i rad. Trodde inte det skulle vara möjligt nu när man är hela 29år. I fredags var planen att det skulle bli en stilla kväll med väninnorna. Å kvällen var ganska så stillsam tills kl. slog 02.00. Då tog jag fram Ouzo-flaskan och svepte två snabba shots. Sen tog jag en till liten shotting bara för att... Jag var ganska så bakis i lördags och sov mest hela dagen. Men kl. 19.00 var det dags för party igen. Då åkte jag och Annelie hem till syrran i Stureby. Vi lyssnade på "Anna-och-Jessica-musik" och drack mangodrinkar och öl.  Strax efter kl. 23 åkte vi till Gamla Stan och gick på "Medusa". Det är ganska så mycket yngre människor där men jag har ändå alltid jättekul när jag är på det stället. De spelar såååå bra musik.


Igår var jag ju så klart tvungen att samla på mig lite vuxen-poäng som jag blev av med under fredag- och lördagnatten. (Jag ska aldrig mer shotta). Så igår bakade jag en sockerkaka, rullade köttbullar och satt med bokföringen för företaget.


Ny blogg

Imorse kl. fyra var jag rätt så berusad och fick för mig att mobilblogga från badrummet. Det resulterade i att jag skapade en helt ny blogg. Imorse kollade jag på den bloggen och hittade nedan inlägg. Jag har ni tagit bort den nya bloggen, det räcker ju med en.


Fredagslåten

Denna veckas fredagslåt är en gammal goding från 1981.
Nästa gång jag blir full och hamnar på ett karaoke-hak måste jag sjunga den här låten.

I give you: Human League - Don´t you want me



Rainbow animals

Pratade precis med sambon om vad vi ska hitta på imorgon. Jag föreslog att vi skulle gå på Naturhistoriska och kolla på mässan om homosexuella djur. Det lät inte som Magnus var så intresserad av den utställningen. Han tyckte vi kunde gå ner till Lötsjön istället. Kanske det finns några homosexuella ankor där som jag kan kolla på istället.


Le då - för faan!

Jag var i Farsta på lunchen idag och käkade på Forno Romana. När jag kom fram till disken sa jag vad jag ville äta och visade fram mitt Telia-leg eftersom vi har rabatt där. Killen i kassan tittade på mig och sa:

-          Kan du inte le lite när du pratar?


Då blev jag skitsur och sa: Jag kanske inte känner för att le JUST NU!


Jag blir verkligen irriterad när främlingar säger åt mig att le. Jag kan ju inte hjälpa att jag ser ut som en surkart när jag är normal. Man får ju ont i kinderna om man ska le hela tiden ;)



Hihihihihi

Present

Igår var jag i Solna Centrum med Johanna. Det var trevligt, det var ett tag sen vi sågs. Vi tog en god fika på Espresso House och sen kikade vi lite i butiker. Provade lite nyårsblåsor och klämde på handväskor och plånböcker.

2 minuter innan centrumet stängde smet vi in på Body Shop. Tjejen i kassan höll lite extra öppet för oss men hon fick ju sälja för över 400kr så hon tyckte nog det var OK. Jag använde upp mitt presentkort som jag fick av mormor och morfar. Så nu kommer jag dofta så gott så. När man handlade för över 400kr fick man en gåva bestående av en neccesär med lite småplock i. Se bara vad mycket kul det blev.


Tack MM och MF!


Kors i taket – en trevlig tisdag

Tisdagar har alltid varit min "hat-dag" på veckan. Det är långt kvar till fredagen. Man är lite tröttare på tisdagar än på andra dagar. Tisdagar är alltid tråkiga på jobbet. På tisdagar måste jag anstränga mig på gymmet (sånt är ju jobbigt).


Men igår var det faktiskt en trevlig tisdag. Vid halv fyra hörde Katja av sig och sa att hon var i krokarna med bilen så jag fick skjuts hem plus 1 timmes flex. Mycket skönt.


På kvällen åkte jag, Annelie och Katja till gymmet och hade ett givande träningspass. Efter det käkade jag och Katja middag på en libanesisk restaurang i Sumpan. Otroligt god mat, gott med vin, mysig inredning, bra service och trevligt sällskap. Kom hem vid 23-tiden och var på strålande humör. Passade på att störa Magnus i hans studier med onödig info innan jag somnade gott för att sedan vakna upp till en ny underbar onsdag!


Helgen närmar sig med stormsteg!


HEM

Näää, nu åker jag hem!

HEJ DÅ!

Sammanfattning

Så här på måndagar brukar det ju bli en sammanfattning av hur helgen sett ut. Denna måndag är inget undantag.


I fredags var jag och gymmade med Annelie. Efter det hyrde jag en film (Flyga Drake) och åkte hem till soffan. Filmen var bra, men boken är bättre.


I lördags satte Magnus upp de sista listerna i sovrummet. Efter det ställde vi alla möbler på plats och jag blev SÅÅÅ nöjd med resultatet. Måste bara piffa upp med lite lampskärmar, ljus och några krokar. Sen är det klart. På kvällen kom fam. Bendix över på middag. Det serverades lite för-snacks, sen kycklingspett, laxspett (som tyvärr vart väldigt torra), såser, potatis och sallad. Till efterrätt blev det cream brulée. Vi hade det mycket trevligt och det var kul att få träffa Freja igen. Hon är så himla söt, lilla tjejen. (Rikard och Lotta är också ganska söta.)


Igår var jag hos syrran. Ma, Pa, mormor och morfar kom också dit. Mamma bjöd på Fars Dag-fika och syrran stod för sittplatserna. Sen var det dags för boxning. Årets tråkigaste pass. Jag och Annelie var så omotiverade så det kändes nästan lite onödigt att vi var där. Jag var hungrig, trött och kände mig som en hösäck. När jag kom hem kastade jag snabbt ihop middagen och åt tills det inte fanns någonting kvar. Sen var det slappafton i soffan.


Jo, det där hemliga paketet som jag fick har jag varit och hämtat ut. Det var en idol-bild på Julia inkl. ram som nu pryder min bokhylla. Jag är ju faktiskt Gudmor.


Snart är denna arbetsdag till enda. Flitens lampa har lyst skarpt här idag. Jag pysslar med faktureringsunderlag (för första gången). Det gäller att tänka till så det blir rätt.


Vad ska ni göra ikväll? Jag ska kolla på Färjan och äta potatis!


Hej svejs!


Fredagsmiddag

Vill inte göra er avundsjuka, men titta vad jag har i ugnen! Hahah, höjden av lathet!


Fredagslåten

Denna veckas fredagslåt vill jag tillägna min coola mamma.
Detta var hennes favorit låt 1993 (eller 1995) och den håller än i dag!

Klicka här!


Mystiskt paket

Jag har fått hem en avi om att jag har ett stort paket att hämta ut. Jag har ingen som helst ANING om vad det kan vara för paket. Jag har inte beställt något. Mycket spännande.

Konstverk

Igår följde jag med syrran till "Galleri Kocks" för att hämta en tavla som hon köpt. Ett riktigt konstverk alltså, av en riktig konstnär. Snygg var tavlan också. Konstnären heter Christina Englund och henne kan man läsa mer om på http://www.rockkonst.se/


(Bilden är kopierad från rockkonst.se)

Mina föräldrar har också köpt en tavla av konstnären Anna Stålberg. Den tavlan fick de hem i helgen och de är mycket nöjda med inköpet. Synd bara att tavlan gled ur pappas händer så glaset gick sönder. Men det fixar en glasmästare för en "liten" slant. Vill du läsa mer om Anna Stålberg och hennes design kan du kika in här: http://www.annastalberg.se/



(Bilden är kopierad från annastalberg.se)

Själv så köper jag fortfarande tavlor på IKEA! Haha!


Äpple dikt

Åh, jag är så sugen på äpple.
Ett stort, rött, saftigt äpple.
Jag hör hur min kollega tuggar på ett äpple.
Det låter så gott när man tar en rejäl bit av ett äpple.
Åh, jag vill ha.
Men det går inte för då blir jag så fisig




Grattis!

Idag säger vi GRATTIS till Barack Obama!


Punkt

Tänkte att jag skulle ta och blogga lite nu... men kommer inte på något att skriva om så det här får bli ett inlägg där jag bara staplar upp lite olika punkter.


 Punkt 1: I helgen har jag sett 2st filmer. Den ena heter "Once". Den har även Mia skrivit om i sin blogg. Det var därifrån jag fick tipset om att hyra den. Jag tror jag gillade den filmen. Det var väldigt mycket sång i filmen, men låtarna var så bra så det vart ändå OK. Plus att filmen hade små ljusglimtar som fick en att le. Den andra filmen jag sett heter "WΔZ". En thriller med Stellan Skarsgård. Den var bra, spännande. Men obehaglig eftersom den handlar om tortyr.


Punkt 2: Jag gillar låten "Sweet about me" väldigt mycket. Den framförs av: Gabriella Climi. Lyssna på den!


Punkt 3: Det har pågått en intensiv renovering av sovrummet hemma hos oss. På 1 vecka har Magnus målat om taket, rivit tapet, spacklat, målat med häftgrund, målat väggarna gråa, lagt golv och nästan satt upp alla lister. Jag är mycket nöjd med resultatet. Men tyvärr fick jag ställa in middagen som jag hade planerat in i lördags med fam. Bendix och fam. Adolfsson. Det hade nog inte blivit så värst kul för Wilda att bara kunna sitta vid köksbordet en hel kväll. Hela vårt hem har sett ut som ett slagfält.


Punkt 4: I torsdags när jag kom hem hade Magnus köpt en 46 tum´s TV. Igår lämnade vi tillbaks TV:n till Net on Net. Den var alldeles för STOR och bilden var kass. Så nu har vi en 14 tum´s TV istället i vardagsrummet. Pluttigt!


Punkt 5: Nu måste jag jobba!


Lever

Hej, jag lever. Men hinner inte blogga så mycket idag.

Vi hörs imorgon istället.

RSS 2.0