Efter regn kommer.... tjejerna Adolfsson :)

Vi har haft en jobbig natt alla tre. Kalle har varit ledsen. Det är så synd om honom när man märkar hur trött han är men inte kan komma till ro. Vad är det som spökar? Efter lite alvedon och välling sov han i alla fall gott i 3 timmar.

När morgonen kom blev man ju inte direkt glad. Vilket regnruskväder! Vad gör man då? Joooo, då ringer man Fru Adolfsson. Å vips så blev det en bra dag för både mig och Kalle :) Lite häng i Huddinge Centrum med Mia, Wilda och Juni.

Ikväll kommer moster/syster J hit! Färska hallon står på menyn. Å kanske en varmrätt också ;)

Imorgon tar vi riktiga bilen och kör ner till Vingåker.

En trevlig helg med andra ord!

Detsamma önskar jag er

Inga konstigheter

Gissa vem jag såg irra runt i Sumpan City i lördags om inte tjocka psykfallet från hissen!!! Han vankade fram och tillbaka på ett obehaligt sätt mellan Twilfit och Grillen. Jag hade ett ärende in på Twilfit, var där ganska länge. När jag kom ut var äckelgubben kvar. Uuuuuhhh!! Nästa gång jag åker hiss kommer jag garanterat kontrollera så ingen dåre följer efter.

Men annars är allt tipp topp. Igår hade vi mamma/babyhäng hemma hos Knapp. Jättetrevligt, så klart! På eftermiddagen svängde jag förbi jobbet och hälsade på min nya chef. Han verkar bra. Det ska bli lite spännande. Kommer dessutom få 18 nya kollegor, bara så där :) Eller ja, det kallas väl omorganisation.

I måndags var Lotten och Ellen här. Lotten bjöd på lunch. Varmrökt lax med färsk potatis. Jo ja tackar ja!!! Så gott! Vi tog även en sväng till parken och sandlådan. Jag behöver en sanduniform!

Idag är det lilllördag. Det firar jag med en delicatoboll till kvällsteet. Magnus firar genom att hänga på krogen med sina kollegor. Men han missar Grey´s. Det gör INTE jag :D

På dan har vi hängt på 'Öppna' med Leo och Jocke. Leo blir lätt lite ledsen när Kalle ger ifrån sig ett av sina vrål/skrik. På sistone har Kalle börjat vråla i tid och otid. Så idag blev det lite tufft för Leo. Jag är inte så överlycklig över Kalles nya vrål. Han kan låta så förbannad. Han kanske är förbannad i ju för sig... Men kan man bli så arg på en plastbil eller en leksaksgiraff???

Nä, bäst att avsluta här för snart börjar Grey´s.

Bjuder på en bild tills vi hörs igen




Men jag vet inte... Vi kanske inte är släkt??

img_5249 (MMS)

Men jag vet inte... Vi kanske inte är släkt??


Jag står framför spegeln och försöker hitt...

img_6807 (MMS)

Jag står framför spegeln och försöker hitta någon likhet mellan mig och kung Karl...


Idag trodde jag nästan att mitt liv skulle...

Idag trodde jag nästan att mitt liv skulle ta slut! Jag och Kalle skulle ta pendeln till Skogås. Det krävs en del hissåkande för att ta sig till perrongen i Sumpan. Jag hade ganska så mycket packning eftersom Kalle ska sova borta i natt. När vi klev in i hissen kände jag genast att någon var tätt efter. Ok, man får ju vara fler i hissen. Men jag fick ändå en känsla av obehag. När dörrarna gick igen noterade jag att det var en äckelgubbe som följt med in i hissen. Hans mage var den största jag sett (på riktigt) och han var en flåsare! Ovårdad fejja och allmänt läskig. Jag tryckte på upp upp upp upp upp!! Tillslut började hissen åka, men stannade efter halva färden. Jag sa till äcklet att vi nog stannat för att hans väska gick över den gula linjen på golvet. -Flytta på din jävla vagn, morrade han samtidigt som han sparkade på vagnen. Nu dör vi, tänkte jag och tryckte på upp upp upp upp. Hissen började rulla. Vi dog inte! Men shit va rädd jag var!! Jävla idiot!!!!


Det här med att skaka hand, Annas version

Det förra inlägget skrevs av Kalle. Här kommer mitt inlägg som jag hoppas är lite mer lättläst än det förra.

Magnus är väluppfostrad. Han fick lära sig i tidiga år att ett fast handslag ger ett säkert intryck. Det har han fört vidare till mig. Ibland har vi t.o.m övat på att skaka hand. I söndags när vi var hemma hos fam. Öijerstedt blev Mange lite imponerad av lille Colin som visste precis vad som gällde när Magnus sträckte fram sin hand :)

Nog om detta, nu vidare till gårdagens lilla handskakning :)

Kl. 17 igår hade jag tid på banken. Jag skulle fixa lite med mina enorma besparingar ;) Tanken var att Kalle skulle hänga med sin pappa. Men istället för att Mange skulle behöva stressa hem så tog jag med mig Kalle till banken.

Mötet hölls i ett akvarieliknande rum. Jag hade en tid inbokad med en yngre förmåga. Vi pratade lite om fonder och kapitalförsäkringar och Kalle lekte på golvet. Efter ca 10 minuter spred sig en mindre behaglig doft över rummet. Kalle hade BAJSAT på banken!

Den yngre förmågan visade mig till en toalett där vi kunde byta. Det var en enkel blöja så det var fort fixat. Sen fortsatte vi mötet och efter ett tag hade vi gjort "en affär". När alla papper var skrivna och vi var klara så tänkte jag, -Undrar varför hon inte skakar hand med mig. Det borde man väl göra?
Ingen hand sträcktes fram så tillslut gjorde jag det. Ett redigt handslag och ett "tack och hej".

På väg ut slog det mig.... Den yngre förmågan hade säkert nån bild i sin skalle av hur jag byter bajsblöja och att hon sedan inte trott att jag tvättat händerna. Vilket jag SÅKLART gjorde!!

Jag började garva. Undrar om det var så hon tänkte?? Undrar om hon sprang iväg och tvättade sina händer fort som faan när vi hade dragit. Undrar om hon berättade om detta på fikat?



Det här med att skaka hand

00000000000000000000000000000000000000000000000044444444432
,
,,Ö¨'-
å
24åiökp0¨'_:p

Premiär i sandlådan! Tänk att man kan vara...

img_6807 (MMS)

Premiär i sandlådan! Tänk att man kan vara nervös för en sån grej. Var tvungen att ringa Katta och fråga "hur man gör". Haha! Kalle tyckte det var trevligt. Å så passade vi på att inviga överdragsbrallorna från Katja och Villervalla. Jag blev, konstigt nog, förvånad över att det var så mycket sand. Vad trodde jag egentligen :)


Lila firmafest!

Igår var det mingel på jobbet. Jag hade förväntat mig att det skulle vara lite mingel på vår innegård med cirka 50 pers. Planen var att Kalle skulle följa med och att vi skulle åka hem efter nån timme eller två. Som tur var så ringde jag Theres på jobbet och fick info om att hela 2000 pers skulle komma och att Petter, September och Swingfly skulle uppträda. Det kändes inte som ett barnvänligt ställe. Så vi fick snabbt ändra om i planeringen. Helt plötsligt skulle jag ju gå på fest :D Å vilken fest det var sen då! Jag hade riktigt kul.


Vi har fått en ny logga!


Fullt ös!

Å nu en liten pinsam story :)

Det värsta jag vet (typ) är folk som är "kändiskåta". Jag tycker det är genant och pinsamt när folk går fram till en 'kändis' och vill ta kort. MEN när jag är full då blir jag tydligen likadan. Nassim Al Fakir var konferencier. Jag och Lotta fick syn på honom bakom scen så vi (jag) skuttade fram till honom och sa 'heeeeeej, får vi ta kort på dig??

Här ser ni resultatet.


Jag avslutade vårt möte med att säga: "Du är mycket sötare än Salem"
(Asså vad höll jag egentligen på med igår?)

Efter att ha sugit i mig två heliumbalonger och sagt hej då till mina nuvarande kollegor så gick jag och dansade med 'behö'.



Kvällen avslutades i en glad bil.
Tack för skjutsen, Liscar!

Idag har jag mått ruskigt dåligt. Men Kalle och jag tog en lång förmiddagsvila och efter en hamburgare till lunch började jag hitta tillbaka till livet. Nu känner jag mig helt OK. Lite sömn bara sen är jag i fin form igen :)

God natt!
konferencier

Tjejresa till Borgå

Jag har ju varit på tjejresa!

Jag, Mia, Karolina och Camilla tog flyget över Östersjön och hälsade på Katja i Borgå. En mycket härlig helg med vackert väder, god mat, tokiga brudar och lite rosévin.

Det var min första "långresa" utan Kalle. Det var riktigt skönt att kunna shoppa i lugn och ro och sitta på uteservering tills man fick träsmak i baken.

Jag tänkte inte blogga så mycket mer om denna resa. Om ni vill veta vad t.ex Karolina hade för sig första natten eller om ni vill veta vad Mia gjorde för att natta Katja och Camilla så kan vi ta det "face to face".


Karolina och Mia på 'Grand'


Golvhäng


Jag undrar vad vi säger här? Någon som kommer ihåg?


Glass och kaffe vid ån.


Lite rött läppstift och sen poserades det för fullt framför kameran.
Snygga va? :D

Jag bloggar i nuet. Nu när jag mår som jag...

Jag bloggar i nuet. Nu när jag mår som jag mår. Jag mår jävligt bra. Jag är full. Jag har varit på fest. En Teliafest. Telia har en hemlighet, tills imorgon. Då är den inte hemlig längre. Hemligheten är lila. Jag är nog snarare grön. Det snurrar. Jag har haft så jävla kul. Petter, September och Swingfly har uppträtt. Jag mår så jävla bra! Jag älskar livet! Imorgon är jag bakus. Men va faaan, jag mår så bra. Jag har tinitud. Äsch, ny börjar jag skriva slarvigt. Bäst å sluta. Jag mår då bra!! Fiii faaan!! Bira bira bira!!! Välling nästa. Sov gott! Heja heja! Just det, på måndag vet jag om jag får sparken. Konstigt - först fest sen tragig :(


Jag har varit bortrest i helgen. Hur var d...

img_6807 (MMS)

Jag har varit bortrest i helgen. Hur var det nu man bytte blöja???


Oväntat och ovälkommet besök!

Där vi bor känner vi oss trygga. Vi har portkod på ena sidan av huset och på den andra sidan krävs det att man har en nyckel för att ta sig in. Eftersom vi känner oss trygga är det inte så noga med ifall Magnus låser eller inte när han går till jobbet på mornarna.

Idag var en olåst dag.

Jag och Kalle var härligt nerkladdade med gröt och leverpastej efter frukosten så vi bestämde oss för att ta en dusch. (Jag stänger alltid toadörren så inte värmen ska försvinna från badrummet.) När vi stod/satt/låg i duschen så hörde vi en röst:
-Hallå!
-Nämen, kommer pappa hem, sa jag till Kalle. VI ÄR HÄR INNE, ropade jag.
-Hallå, hallå!
(Eeee, det där var INTE Magnus röst)
-VAAA, herregud, kom inte in hit!!
-OK, jag väntar utanför.

Paniken kom inte omedelbart. Vad skulle jag göra, liksom? Gå ut med schampoo i ögonen och slå ner gubben?

Efter ett tag kom det ett till 'Hallå!'.
Jag ignorerade. Jag hade ingen möjlighet att gå ut då heller. Jag hade inte så stor lust att möta den främmande rösten i bara en handduk.

När morgonrocken var på tassade jag försiktigt ut. Jag ringde Magnus, syrran, pappa, Lotten. Ingen som svarade. Jag ville ha någon med mig i telefonen när jag öppnade ytterdörren. Jag fick tillslut öppna dörren på egen hand. Ingen var där. Illa kvickt stängde jag dörren och låste den, så klart!

Vem var den mystiska mannen?
Vad ville han?
Varför fick han för sig att det var OK att traska in i vår lägenhet?

Jag får lite gåshud när jag skriver detta.
Från och med nu kommer vår ytterdörr ALLTID vara låst!




På Ica maxi

img_6807 (MMS)

På Ica maxi


Valborg + 1:a maj

I lördags ställde jag väckarklockan för första gången på väldigt länge. Tjäna stora pengar stod på dagordningen ;) Jag, mamma och syrran hade bokat ett bord på Loppmarknaden i Vårberg.


(Nej, den blommiga kjolen är inte vår)


Med facit i hand så blev det inte så värst mycket stålar men vi hade en kul dag.
När vi kom hem hade Magnus, pappa och Kalle fixat 3-rätters.

1:a maj blev en ganska så lugn dag.


Fika/lunch på Gröna Stugan


Gunga lite. Vi blev yra bägge två :)




Vi gick en sväng förbi vårt framtida hem.
Det går framåt.
Men kommer fönsterkarmarna att bli bruna?!?!

Hade gärna bloggat lite idag, men...

...jag var tvungen att ta itu med en del annat när jag väl slog mig ner i tv-soffan med datorn i knät.

Å nu är jag för trött för att skriva.

Så jag säger kort och gott: Sweet dreams, my friends!

RSS 2.0