Söt rumpa, va!

img_6594 (MMS)

Söt rumpa, va!


För att jag ska ha möjlighet att klä på mi...

img_1876 (MMS)

För att jag ska ha möjlighet att klä på mig och sminka mig så har jag gett Kalle tillgång till skafferiet. Nu för tiden har vi lika mycket specerier utanför som i skåpet :) Fasar för dagen då han hittar och öppnar mjöllådan :)


Hej då, helgen

Ska försöka få till ett inlägg innan datorn får slut på batterier. Jag orkar inte gå och hämta laddaren.

Söndag idag då.... Jag är solo i soffan. Mange stack till GBG på jobb vid halv tre tiden idag. Han kommer hem på tisdagkväll. Ibland kan det vara skönt att vara lite gräsänka men denna gång började jag sakna honom så fort jag släppt av honom vid Årstaberg.

Igår var mormor och morfar barnvakt åt Kalle igen. Men denna gång var det för att jag och Mange skulle roa oss lite. Inget städande med andra ord. På eftermiddagen åkte vi till Djurgården och gled in på Gröna Lund. Vårt första mål var att ta en öl/vin och käka popcorn i solen. Det finns inga popcorn som är så goda som Gröna Lunds!! Gud, så gott det var! Sen åkte vi lite berg-och-dalbanor, spelade på lyckohjul (vann inget), drack lite mer öl och tog en Toast Skagen. Jag och Mange är ganska så mesiga när det gäller karuseller. Vi tjoade på ganska så bra :)

Vi avslutade kvällen på Caliente, Tapas restaurang på Flemminggatan. Jättegott och trevligt.

Idag åt vi frukost i Bromma Blocks. Sen gick vi på gummistöveljakt. Vi hittade ett par till Kalle men sen fanns det inte tid att leta efter några till mig och Mange. Tyvärr var gummistövlarna lite för trånga på Kalle så vi får åka tillbaka med dem. Vid ett-rycket åkte vi till Skogås för att hämta upp vår lilla kille.
Jag och Kalle tog sen en sväng förbi Jessica. Men hon såg sjuk ut så vi åkte hem.

Idag har jag tagit nytt rekord i fiskpinneätande, hela 12 stycken tryckte jag i mig. WOW ;)

God Natt!

Det blev keps off

img_4507 (MMS)

Det blev keps off


Kanske gör jag bort mig nu. Jag är ju inge...

img_2680 (MMS)

Kanske gör jag bort mig nu. Jag är ju ingen frisör. Men vi testar en liten blekning av håret och hoppas på det bästa. Keps on? Keps off? Vi får väl se...


Jag har tydligen varit snäll. En parfym me...

img_9952 (MMS)

Jag har tydligen varit snäll. En parfym med kläder :)


Vaddå?! Är jag ett monster???? Nääääää!

img_7053 (MMS)

Vaddå?! Är jag ett monster???? Nääääää!


Skrytforumet Facebook

Läste en intressant artikel i måndags om Facebook. Att det är ett skrytforum där folk kan publicera sina "perfekta liv". Men att det är på både gott och ont. Vi svenskar är ju inte annars så bra på att framföra om vi gjort något bra som vi är stolta över. Men på facebook är det OK. Nackdelen är att den som sitter och läser alla statusuppdateringar kan lätt bli stressad och kanske t.o.m lite olycklig för att deras liv inte är så "perfekt". Inget nytt egentligen, så vart vill jag då komma med detta.

Jo, just nu kvalificerar jag inte in på Facebook för här finns det då inget att skryta om. Ja, jag har haft en SÅN dag!!

Jag kan inte skriva på min status att jag har varit duktig och tränat.
Jag kan inte skryta om att vi fått lägenheten såld och att vi fick mer än vi begärt.
Jag kan inte skryta om att jag har världens underbaraste son för idag har han varit ett monster.

Men snart hoppas jag på lite skrytsamma statusuppdateringar från min sida för framtiden ser rolig ut.
Håll utkik efter mina incheckningar på Arlanda, Gröna Lund, Clarion Stockholm, shopping i Bromma Blocks middag på Le Rouge m.m!!!

Men viktigast av allt hoppas jag på att jag snart får informera om att lägenheten är såld och att Kalle är underbar igen ;)

Ett paket från fjärran land

Idag kämpade brevbäraren med att få ner detta paket i brevlådan.



Jag stod och tittade på när paketet trycktes ner i lådan.
Åååå, så spännande, vad kan det vara, tänkte jag?

Ett brev adresserat till Karl, skickat från Förenade Arabemiraten.
För en stund fick städandet ta en paus.

Ta-Dah!


Exakt vad Kalle (jag) önskat :D
Tusen tack, Linda, Marcus och Bamse!
Höstens plagg nr 1!!


Kom-ihåg-lista

Till mig själv:

På måndag har du klipptid kl. 16.00. Kom ihåg att påminna Magnus om det i god tid.
På tisdag ska du tillbaka till arbetsterapin kl. 16.30. Kom ihåg att påminna Magnus om det i god tid.

Kalles nya napp - en pusselbit

img_3600 (MMS)

Kalles nya napp - en pusselbit


Vi röjer!

I lördags när mina kära föräldrar kom hit så tog vi en kopp kaffe och satte oss ner för att kika på vår lägenhetsannons som nu ligger ute på Hemnet. Vi hann inte mer än öppna sidan förrän jag kände lätt panik. Det stod att visningen skulle äga rum 11 september. Men vi hade kommit överens med mäklaren om att vi skulle ha visningen den 18 september. Snabbt som attans ringde jag mäklaren. Brydde mig inte om att be om ursäkt för att jag störde på en lördag utan gick direkt på sak. Han var övertygad om att vi hela tiden sagt den 11 sep. Men jag har hört Magnus prata i telefonen flera gånger med mäklaren och då var det den 18:de som gällde. Nå ja, det är väl inte värre än att det går att ändra, tyckte jag. Men det felaktiga datumet hade redan blivit inskickat till "Mitt i...-tidningen" så det var bara att bita i det sura äpplet.

Tack och lov för mina föräldrar, utan dem hade det inte gått! De lämnade snabbt lägenheten och tog Kalle med sig. Sen var det bara för mig och Mange att sätta igång. Vårt Gröna Lundsbesök blev inställt. Istället rensade vi, röjde, stätade, målade, spacklade, skrubbade och dammade. 6 kartonger och 2 soppåsar senare sjönk vi ner i soffan och kastade in handduken. Söndagen var ungefär lika rolig den. Denna vecka vi nu befinner oss i har inneburit fortsatt städande och röjande. Igår kallade vi i Jessica så hon hade Kallejouren ett tag. Imorgon kommer min pappa hit för att hänga med Kalle. De ska åka T-bana och hälsa på pappas jobb. Där finns det nog mycket för Kalle att utforska. Jag ska spendera dagen i tvättstugan, packa lite fler kartonger samt packa kläder inför helgen. Vi flyttar hemifrån ett par nätter och kommer hem efter alla visningar. På fredag har pappa återigen tagit ledigt så att jag ska kunna pyssla fritt här hemma. Men jag hoppas att det mesta ska vara klart då. Jag skulle vilja göra en liten utflykt med Kalle och pappa istället för att skura lister.

Trevlig kväll!

Får lite vibbar av "Sova med fiende" när j...

img_6714 (MMS)

Får lite vibbar av "Sova med fiende" när jag tittar in i mitt nystädade linneskåp. I like!


Kallejouren

Kalle tar sig en förmiddagslur och laddar för den kommande vistelsen hos mormor och morfar. Där behöver man vara utvilad för nu väntar lek och bus. Mormor och morfar kaller det för "Kallejouren".


Oj, nu komme de!

Titta va söta!


RSS 2.0