Säng säng säng

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
Säng, säng, säng
Sova, sova, sova
Säng, säng, säng

Får jag sova lite,
får jag sova lite,
får jag sova
Så blir jag pigg,
blir jag piggepigg,
blir jag piggepigg
Piggelin,
pigge piggelin,
piggelin
♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫

Igår köpte vi en ny säng. Leverans om 4 veckor!! Äntligen ska jag få en vuxensäng :D


Julafton 2011

Vi hade en härlig julafton hos mormor och morfar på Blomsterfonden. Kalle fick en massa julklappar (så klart). Vi vuxna spelade julklappsspelet och njöt av god mat och dryck.


En julig glad Magnus


Kalle spelade julpsalmer för oss. Underbarnet!


Att öppna julklappar krävde dock lite hjälp.


Nästa år kommer vi få se denna man i vitt långt skägg.
Han ska börja spara nu och sen satsa på en blekning lagom till fjärde advent.


När kvällen led mot sitt slut hjälpte Kalle till med städningen.

När vi kom hem öppnade jag och Mange julklapparna vi köpt till varann. Jag fick en mysoverall och en datorväska. Av mormor och morfar fick jag ett fint bidrag som vi ska köpa konst för. Jag har idag skickat en förfrågan till konstnären och hoppas på att få den tavla jag önskar.



God Fortsättning på er!

Dan före

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle vi spendera dan före dopparedan på Alfonshotellet. Så blev det också.

Jag jobbade halvdag i fredags. När jag lämnade kontorslandskapet så infann sig en känsla av lugn inom mig. Det var otroligt skönt att veta att jag inte behövde åka hem och städa, laga mat och titta på flyttkartonger. Istället skulle vi bli uppassade i nästan ett dygn.

Rummet var hel lattjo. Kalles del av rummet var inrett i 50-talsstil med Alfonstema. Den "vuxna" delen av sviten var lite mer traditionell. När vi hade bonat in oss så fick Kalle för sig att ta en eftermiddagslur. Den fick han ta nere i baren samtidigt som jag och Mange sippade på varsitt glas vin.

Vid 17-tiden fick vi sällskap av mina föräldrar. Vi lekte i det gigantiska lekrummet och sen åt vi en god (gasbildande) middag.

Vi var alla på ett strålande humör och hade en riktigt trevlig kväll på Alfonshotellet.
Sov gott gjorde vi också och frukosten var kanon. 

En härlig start på julhelgen!

Familjen Knäckt!

Vissa familjer kokar knäck så här års. Hemma hos oss är vi istället knäckta.

Jag var hos läkaren i onsdags med mitt öra. Visst var det inflammation men på vuxna är det oftast orsakat av ett virus så ingen penicillin då inte.

Nu sitter jag uppe igen för inflammationen har spridit sig till öra nummer två. Tur man inte har fler öron än så.

Jag är grymt trött och ledsen på detta nu. Tyvärr är Magnus ännu sjukare än mig. Så här hemma är vi två sjuka föräldrar med en stackars rastlös Kalle.

Livet är toppen!!

Hälsningar Bitterbruttan


Nu har vi flyttat!

Det finns ju många varianter av barn; måndagsbarn, skilsmässobarn, nyckelbarn å så klassikern öronbarn. Just nu är jag en klassiker. Kan inte sova för det gör så sjukt jävla ont i vänster öra. Så jag sitter här, rätt upp och ner i soffan. Väntar till kl blir 9.45 då jag har en tid hos läkaren. Väntar även på att alvedonen ska verka så jag kan få sova lite till. Jag vill sova, det är ju så skönt!

Idag har vi flyttat. Jag kände mig inte så värst hjälpsam. Men jag kämpade på så gott jag kunde. Jag tror det kommer bli bra här. Just nu ser lägenheten ut som ett hav av kartonger. Så det finns att göra. Vårt mål är att vara kartongfria innan julafton.

Stort TACK till alla som hjälpt till i samband med vår flytt!!


Ser fram emot att få träffa Alfons

Jag och Mange har haft en tradition. Den 23 dec har vi alltid tagit in på hotell i stan. Det är lugnt och skönt för alla "normala" människor är hemma och griljerar skinka och rullar köttbullar. Förra året bröt vi vår tradition. Det kändes inte så aktuellt med en 5-månaders samt att vi var tvugna att griljera skinka och rulla köttbullar ;) Men i år återinför vi traditionen. På ALFONSHOTELLET! Eller Rica Talk hotel i Älvsjö om man så vill. Vi har bokat Alfonssviten. Där får Kalle ett eget rum så kan jag och Mange sitta i andra rummet och dricka vin och prata utan att störa. Hotellet har även ett gigantiskt lekrum på 450 kvm samt barnmeny i restaurangen. Det känns som att vi är välkomna dit :D

Så här ser Kalles rum ut.



Kan även tillägga att jag kommer att rulla köttbullar även till denna jul men jag gör det nog den 22 dec.

Jag har bakat

Fina va ;)


När man inte är där känns det mer

Man kan nästan tro att Kalle redan börjat på dagis för han är, ta mig sjutton, sjuk varje vecka nu för tiden.

Snart blir han väl beroende av snorprodukter och alvedon.

I lördagsnatt fick han återigen problem med sin andning. Läkarna har tidigare sagt till oss att vi inte behöver åka in men det finns ju gränser. Så idag har Mange och Kalle varit på Vårdcentralen. I 1,5 timme var de där och Kalle satt som ett ljus i Manges knä, helt knäpptyst. Då är man inte speciellt pigg, stackaren. VC tyckte att grabbarna skulle åka vidare till ’Astrid Lindgrens’ på KS. På KS konstaterade dem att han har falsk krupp. Inget att göra åt bara vänta tills det går över. De senaste kvällarna har jag suttit med honom i sovrummet med fönstret öppet och det hjälper ju faktiskt litegrann. Så vi får köra vidare på det.

Men va jobbigt jag haft det idag när jag inte varit med på läkarbesöken. Det är första gången jag inte varit med när vi tagit Kalle till doktorn. Jag har suttit vid telefonen och väntat på att Mange ska ringa. Har det gått för lång tid har jag ringt. Även fast det inte varit något allvarligt så känns det verkligen i hjärtat och i tårkanalen. Nu längtar jag hem!


Somnade i min famn igår. Mysigt!


Tack Annelie!

Så där ja, nu ser det ut som jag vill ha det på bloggen igen :D
Asså jag har suttit i flera dagar och stirrat på skärmen och undrat varför det ser ut som det gör :D

Fråga till dig som bloggar på blogg.se

Hej, Vad har hänt med min blogg. Helt plötsligt kan jag inte lägga in några foton, lägga upp videos från youtube, välja fet stil, kursiv stil m.m. Alltså direkt från "nytt inlägg-bilden". Jag har lyckats klura ut hur jag får in en bild. Men inte youtube-klipp. Har ni samma? Hur gör man för att få tillbaka dessa val?

RSS 2.0