Annedal - det känns bra

I helgen gick flyttlasset! Jag och sju karlar som kånkade och bar. Jag bar lite mindre men har ändå jordens träningsvärk i mina ben. Men sån värk gillar jag. 

Vi har packat upp rätt mycket redan. Men vi flyttar till en lägenhet som saknar en del. Vi har t.ex ingen hatthylla och inga badrumsskåp vilket resulterar i åtta kartonger som bara får stå. Vi har heller inga väggbeslag för gardiner eller krokar för taklampor. Ni kanske anar vad som står högst på priolistan....

Nåt vi däremot har är yta. Hela 40 kvm större än förra lägenheten. Å vår klädkammare är kanon. 

Barnen verkar trivas och det känns bra att de har fått egna rum. Det ekar lite i deras rum så jag funderar på hur vi ska inreda. Mycket grejer står med på inköpslistan så det blir en dyr historia, denna flytt. 

Nåt vi redan fått fixat är en ny induktionshäll som installerades i lördags. Idag fick jag ta mig till Coop för att spontanshoppa en stekpanna. Sen var det dags för invigning. Allt kokade över eller så kokade det inte alls. Å smöret smälte så fort i pannan att det hann brännas. Så där har jag lite att öva på :)

Har hälsat på några grannar idag oxå. Kallade den ena för flicka fast det var en pojke. Så kan det gå när man har låååångt hår :)

Nu har jag skrivkramp. God natt!!








Festen är slut

Hej, länge sen jag skrev. Det blir väl så när man inte känner att man har nåt att dela. Fast egentligen har jag ju det. 

Ikväll har vi haft lite utflyttningsfest här hemma. Just nu sitter jag vaken ensam och säger 'hej då' till lägenheten. Bara jag som är vaken. Med ett glas vin. Jag sitter och funderar lite...på allt möjligt. 

Jag har nog enorm bloggtorka just nu. Så det får bli lite bilder istället. 












RSS 2.0