Sockerkaka

Kalle och jag bakade en sockerkaka i fredags. 
- Jag ska berätta för Filippa att jag bakat en kaka. (Jag tror han försöker imponera lite på henne. Hon blev impad när hon såg bilden.)




Tjejgrejer

Klart tjejen ska ha ett presentkort i ena handen och läppglans i den andra. 

Hittade förresten presentkortet på en gata i Sumpan. Det visade sig innehålla 200kr. Tack för det! 




Tänker på alla hemlösa...

Nu är kylan här vilket får mig att tänka mycket på de som är hemlösa här i vår stad. Jag tycker det är så sorgligt och tragiskt. Nu väntar minst ett halvår med kalla och extremt kalla dagar/nätter. Det går ju knappt att föreställa sig hur hemskt det måste vara...

Idag var jag inne i stan på trevligheter. På väg hem korsade jag Drottninggatan. Lunchrush och mycket folk. Mitt i vimlet får jag syn på en späd liten gubbe som sitter på asfalten och äter en grillad korv med bröd. Han är lättklädd och sitter och huttrar. Jag tycker så synd om mannen. Jag går fram till honom och räcker över mina vantar. Han kan inte svenska men tackar på engelska och jag går raskt därifrån. Jag vet inte varför jag har så bråttom men jag känner mig alltid lite obekväm när jag försöker hjälpa en hemlös. Som att jag inte vill att hen ska skämmas för att de tar emot pengar, eller i detta fall vantar, från främlingar. Hur som helst... Denna lilla gubbe har jag tänkt på mycket under dagen. Imorgon har jag nog glömt honom. Men just nu tänker jag att han nog inte kommer överleva vintern här...

Det funkar!!

Har kört 5-2-dieten i 5 veckor nu. Ser ingen anledning till att sluta. För det fungerar för mig. Hade vägning på gymmet igår och alla mått hade minskat lite. Bra så!! Vi kör på!!

Fredag

Hej!
Idag har vi häng-i-Sumpan-dag. Kalle är ledig från förskolan. Vi spenderade förmiddagen i parken där vi träffade en drös med andra fredagslediga barn. Sen blev det donken, bibblan och Willys. Nu vilar kidsen så jag har hunnit förbereda inför middagen i lugn och ro. Kalle fixade marinaden till köttet. Men resten har jag fixat. Killarna i familjen har smörat till sig en paj till efterrätt. Jag kan inte motstå när de lägger charmen till. 

Några fredagsbilder







Kamouflage

Om man har en neonrosa tröja på sig och går på en bajjamajja och en främling öppnar dörren i ett rätt så privat läge då kan det vara skönt att kunna kamouflera sig efteråt. Det enda jag hade att använda som kamouflage var denna regnponcho. Funka bra det med :)


RSS 2.0