Hemma

Vi fick faktiskt åka hem samma dag som jag skrev det förra inlägget. Det kom lite hastigt, vi hade inte alls förväntat oss det. Men vi ville gärna hem så vi blev jätteglada.

Här hemma hinner man inte med så mycket. Det ser ut som sju svåra år. Men det gör inget. Vi kan städa något annat år.

Vi har väldigt kul ihop hela familjen. Jag skrattar som aldrig förr när Magnus byter blöja. Av nån anledning blir det så att Magnus alltid får ta de "jobbiga" blöjorna. Å han byter blöja med sån inlevelse.

Annars så kämpar vi på med amningen. Knepigt det där måste jag säga. Men vi gör små framsteg varje dag.

Idag har vi varit på BVC för vägning och koll av gulsot. På tisdag kommer BVC-tanten hem till oss på besök.
Efter BVC tog vi en prommis i Sumpan. Himla smidigt att ha nästan allt tillgängligt inom gåavstånd.

Nu på eftermiddagen har mormor och morfar varit här. Igår var farmor och sedan Moster J på besök. Karl + hans päron fick fina presenter och det var så kul att få visa upp det lilla underverket.

Nu är vi ganska så slut efter vår "aktiva" dag. Far och son ligger och slaggar i sängen. Jag ska nog joina de för en liten vila. Snart är det nog dags att amma igen.


Kvar på BB

Idag är det nog onsdag. Vi är kvar på BB. Eftersom Karl valde att kika ut nästan en månad för tidigt så hann han inte gå amningskursen inne i magen. Han får gå den nu istället här på utsidan. Amningen funkar bra mellan typ kl. 16 och 20. Då lyckas vi oftast väcka honom så han får i sig käk direkt från mig. Annars är han en riktig sömntuta.

 

Var tredje timme får han käk, antingen som jag pumpat ut eller så blir det ersättning. Däremellan pumpar jag eller testar att amma. Men nu har jag lite paus. Kalle och Mange ligger och sover. Det är inte bara Kalle som är en sömntuta.

 

Vi har det rätt så bra här på BB. Men jag undrar när vi får åka hem, börjar längta lite nu...


Mina killar

Vi har tänkt oss att inte lägga ut några bilder på facebook eller på bloggen.... Vi får se om vi ändrar oss framöver.
Men denna bild vill jag lägga ut hur som helst. Jag måste ju få visa mina favoritkillar :D

Jag är så imponerad över bägge två. Mina idoler!!!


Puss Puss

SEMESTER!

Nu är det äntligen min tur att gå på semester!
Men jag hoppas på att uppdatera bloggen med jämna mellanrum ändå

Här är min favoritsommar visa


1975 hälsar på

Igår kom svärmor över med en påse babykläder som Magnus hade på sig när han var liten.
Fina va :D


Vem f**n är Gino Vannelli?

I helgen har vi varit i Rättvik och hälsat på mormor och morfar. Vi var ganska många människor på plats så jag och Magnus fick hyra ett härbre (tror jag det kallas) hos grannen. Där var det mysigt och trivsamt. Bredvid vårt lilla hus hade vi hönsgård och en äng med får. Men de skötte sig bra och väckte oss inte allt för tidigt.

Fredagen bjöd på grillning hos mormor och morfar.

På lördagen låg vi vid den lilla privata stranden vid Siljan. Mamma och pappa var också med. Jag tyckte det var härligt men Magnus var omsvärmad av bromsar och andra flygfigurer. Att se pappa bada var väldigt komiskt. Jag minns inte att han var en sådan badkruka.

På kvällen bar det av till Dalhalla och Rhapsody in Rock. Det är verkligen häftigt på Dalhalla. Men Robban Wells show var väl si sådär. Några bra artister hade han med sig men de sjöng inte många låtar som man kände igen. Det var Wells favoriter vi fick höra och det var nog inte så många i publiken som delade hans musikintresse. En normal Svensson är ju lite mindre komplex än en yrkespianist. När Robban skulle välkomna en gäst fick man ganska så höga förväntningar. Det var en kille som hade vunnit en massa fina priser och som hade hållit på med musik sen 70-talet och jobbat med en massa stora artister. Ut på scenen kommer GINO VANNELLI! Que??? Who are you?? Det var ungefär så hela publiken reagerade. Jag googlade lite på karln idag och det finns faktiskt en som heter Gino och så här ser han ut. Frisyren är densamma idag som för 30 år sen.



Efter nästan 4 timmar på Dalhalla var showen slut. Å jag var också helt slut. Magen trivdes inte alls på trästolen som jag satt på. Tack å lov hade mormor och morfar med sig sittdynor. Men jag stod upp ganska så mycket. Även i går kände jag fortfarande av träsmaken.

På väg hem från Rättvik stannade vi till en kortis på IKEA. På fem minuter hade vi samlat på oss det vi skulle ha så då tyckte Magnus att det var dags att åka hem. Inköpslista hade vi skrivit också och då håller man sig till den, eller hur ;)

Kvällen spenderade vi på innegården med lite grillning samt skapandet av en mycket speciell playlist på Spotify. Den som vi tänkt ha på förlossningen. Trallvänliga sånger med mycket power. Om ni har något förslag på en bra värk-låt så får ni gärna skriva den i kommentarsfältet.


Återträff

Vi är chilivakt åt Johannas planta ett par dagar. Vi har tagit en gruppbild :D



Vi funderar på att ge Johannas planta lite dopingpreparat.


Bägge plantorna har fått frukt. Vi åt vår första chili i förra veckan.


En Bostedt-Fransson frukt.

Vi har även fått in en rapport från ma och pa Fransson.
Deras planta är på G med 2 st frukter


Hur går det för er andra som är med i tävlingen???


Sovit gott?

Alla som har sovit gott räcker upp en hand! Pjuh Pjuh så varmt det var. Det är helt OK med värmen på dagen. Men nattetid är det lite svårt att svalka sig om man inte vill sova i duschen.

Annars då? Allt väl?

Jag har haft en bra helg. I fredags jobbade jag hemma sen hade jag lite ärenden i Sumpan City. Besökte bl.a en aggressiv frisör som trodde att mitt hår och huvud var en basketboll som man kunde kasta runt lite hur som helst. Idag är smärtan i hårbotten i alla fall borta.

Fredagen bjöd även på lite klädfynd på Lindex rea samt ungkarlsmiddag på Mc Donald´s. Magnus hade turen att få åka ut i skärgården hela denna helg så jag har varit solo.

I lördags ringde väckarklockan redan kl. 6. Det var dags för möhippa för Camilla. Det var en lyckad dag med roliga aktiviteter och kanonväder. Eller vad sägs om: Daredevil – Stadsuppdraget, Pole Dance, picnic i skuggan i Humlegården, middag på Lokal och sedan party på Golden Hits. Jag hoppade dock över Golden Hits men jag hörde att det var kul och jävligt varmt.

Igår hasade jag mig ner till Kanaan badet och solade några timmar. Det var väldigt skönt i vattnet och det blev ännu skönare när skuggan närmade sig min solstol. Tillslut befann jag mig helt i skuggan och då somnade jag stenhårt. Vaknade av att jag dregglade – hahahhah!!

Eftersom jag var solo på playan så vart det liksom lite pinsamt.

På kvällen kom Magnus hem från sin killresa. Vi gjorde oss redo för ett kvällsdopp och en enklare middag med fam. Collin på Ängbybadet. Det var en mysig kväll och Nelly är så rolig med sina frågor om min mage och även mitt hår. Hon tycker jag ska ha page.

Kvällen avslutades med ett iskallt fotbad framför VM-finalen. Jag kan verkligen rekommendera kalla fotbad. Sånt måste det bli mer av där hemma så länge denna hetta råder.

Jaa, å nu är det måndag igen. Jag jobbar 2 veckor till. Jag fasar lite för att när min semester väl börjar så kommer det fina vädret tacka för sig och bjuda på regn och rusk istället.


Fredagslåten

Bra låt - bra artist


v. 34

Imorse när jag hade klätt på mig frågade jag Magnus med allvarlig stämma:
Ser jag tjock ut i det här??

Per automatik svarade Magnus:
Nej nej!

Men sen började vi skratta båda två, hohohoho!!


Fredagslåten

Fick en önskan från farbror Anders om att spela en Peter LeMarc låt - Det finns inget bättre.
Lite roligt att du önskade just en Peter LeMarc låt för den skivan går varm hemma hos oss just nu. Det har legat och samlat damm ett par år men åkte fram i förra månaden. Min favorit är "Håll om mig".

Jag tror att Peter LeMarc går hem hos de flesta inom Fransson klanen.


RSS 2.0