I helgen ska jag...

Bo på hotell
Käka hotellfrukost
Äta på A La Crepe
Shoppa
Jogga
Gå på opera
Ut och klubba med syrran
Inviga cyckeln

**uppdaterat 08:08. Oj då, glömde visst bort en sak. Kl. 09:00 idag ska vi skriva papper på lägenheten **


God Natt

Fy bubblan vilket dåligt humör jag blir på efter att ha sovit en stund på soffan!
Men nu ska monstret gå och sova på riktigt och vakna upp snäll och glad imorgon bitti.

Paketet innehöll...

...en present från Maria och Rickard. Det var ett CD-fodral med biocheck och en liten hälsning. Roligt roligt! Tack gulliga ni!

I lördags hade jag släkten här på besök. Det var mysigt och maten blev riktigt lyckad. Fina presenter fick jag också. Känner mig riktigt bortskämd. Härlig känsla :)

Jag fyllde inte trettio, jag fyllde tjugotio. Stor skillnad!


Ett roligt paket

Har precis kommit hem från en ansiktsbehandling. Det kommer bli mycket sånt framöver. Ska gå på en syra behandling 5 ggr innan jul. Garanterat bra resultat med produkter från MD. Vi får väl se ;)

Det var i ju för sig inte det jag skulle skriva om... När jag kom hem gick jag igenom posten. Då hittade jag ett jätteroligt kuvert som var adresserat till Anna Panna Fransson. Kuvertet är vadderat, ganska lätt och fyrkantigt. Ska bli jättekul att öpnna. Men jag låter det mogna till lite först.

Det är så kul med mystiska paket :)


Flytt Q3 - 2011

Japp, vi hoppas på det i allafall!
Denna lägenhet har vi tackat JA till.
Ligger såklart i Sumpan :)


Den gröna milen!

Kl. 17.00 påbörjade vi springrundan. Vi lät de gröna markeringarna visa oss vägen runt. Efter två km vek banan av rätt in i skogen och det fanns inte längre några lampor som lös upp vägen åt oss. Vi kämpade oss fram i terrängen bland löv, rötter och stenar. Det var mörkt och jävligt men efter 7 km kom vi ut på elljusspåret igen. Då känds allting mycket lättare. Efter cirka 1 timme kom vi i mål!!! Väl i mål kom två stycken nyhetsreportrar springande. Den ena från Horse and hound och den andra från Kvällspressen...


- Grattis Anna!! Bra jobbat. Hur kändes det ute i spåret?
- Det kändes OK. Efter 4 km var det som tuffast. Då sprang vi uppåt på en smal stig och jag kände mig lite yr.
- Vad var det som fick dig att hålla ut hela loppet?
- Jag hade mina fans längs banan. Rådjurs-Kalle och Rådjurs-Fia och Fågel-Arne. Jag ville inte göra de besviken.
- Kände du av din knäskada nåt?
- Jag var faktiskt lite orolig för knät. Hade ganska ont tidigare i veckan. Men det gick bra.
- Hur känns det nu då?
- Jag är supernöjd.
- Ska ni fira ikväll?
- Japp, det blir skumpa och mys.
- Tack för att du tog dig tid.
- Tack Tack.


Före springrundan - laddad!!


Idag gäller det!

Idag kl. 16.35 kommer jag ge mig ut på min 1-mils runda. För att piffa till det hela har jag köpt en halsduk och mössa som matchar min spring-uniform. Jag får för mig att det kommer gå lättare om jag har något nytt på mig. Grejerna är sydda av Johanna aka Pumla, http://litenpumla.blogspot.com/



Jag återkommer med en rapport (om jag överlever)


Fredagslåten

Nya med KENT, så klart!



Uppvaktad på jobbet!

Idag har jag blivit firad på jobbet. Det bjöds på kladdkaka, levande ljus, blommor och paket. Paketen innehöll ett par fina örhängen och ett supersnyggt halsband. Pricken över i:t var pennan som jag fick av Susanne, haha. För längesen lånade jag den pennan av henne och den var så skön att skriva med så då hade jag sagt: "Den där önskar jag mig när jag fyller 30." Å tänka sig... idag fick jag den :)


Halsbandet.
Fick inte till någon bra bild på örhängena men de är hjärtformade i silver. Jättesöta.


Pennan

Serviceminded

I helgen var jag som sagt i Vingåker. Där har Julia och Bella fått varsin hamster. På söndag förmiddag var jag och Bella uppe hos hamstrarna för att ge dem mat. När vi var hos Julias hamster så fyllde vi på matskålen men sen var Bella snäll och la lite mat i hamsterns sovhus så den slapp gå ut för att hämta mat.

- Åh, vilken fin service han får av dig, sa jag.
- Service? Vad är det, frågade Bella.
- Service är när man ger det där lilla extra.
- Vad är det som är extra då?
- Eeee, ja du…. Som nu t.ex när du serverar maten direkt vid dörren….bla bla bla bla bla bla bla

Sen slutade Bella lyssna, lika bra det för det kunde bli en långdragen förklaring.


Dagens outfit

Idag är jag klädd i "Fyra nyanser av brunt".
Bruna skor, brun jacka, brun handväska, brun ögonskugga.


Revbenspjäll och 30-års firande

Då var ännu en trevlig helg över och man är tillbaks på jobbet. Jag tyckte det var lite mysigt att promenera från pendeln i morse under mitt paraply. Vädret är ju inte så kul men jag frös inte och jag hade skydd över huvudet så då var det inte så tokigt ändå.

I fredags smet jag lite tidigare från jobbet. Men det innebar ändå inte att jag kom hem tidigare för det. T-banan var så klar försenad. Men när den väl kom så åkte jag in till stan och inhandlade lite presenter. Sen åkte jag hem till Sumpan och mötte Magnus på Gusto över en öl. Jag fick även en present. Ett skydd till mobilen så den ska tåla lite stötar och inte repas. Efter ölen gick vi hem och lagade egna revbenspjäll med Texas Long Horn-marinad, lyssnade på musik och drack vin. Spjällen blev sagolikt goda så det lär vi göra om.

I lördags åkte jag och Petra till Vingåker för att fira Cillas 30-årsdag. Det var en mycket lyckad tillställning. Först var vi och käkade på Joan´s i Vingåker City. På kvällskvisten vandrade vi hem till Cilla och drack vin och snackade. Vid 3 slocknade lyset för oss alla.

Igår var man lite dagen efter så jag och Magnus hyrde film. Det blev ”The Reader” med Kate Winslet. Den var bra men en aningens seg. Men det gjorde inget. Vi var ju också sega.

Denna vecka ska jag ge mig på 1-milsrundan… Det ska bli spännande och se om jag pallar.


Världens godaste parfym


Jag vill ha!
Jag vill ha!
Jag vill ha!


Fredagslåten - Till Cilla



Kram och grattis i förskott!!


Snåljåp

Här på jobbet har vi en liten "Bistro" där man kan handla sallader, kaffe, frukostmackor och annat smått och gott. Brödet var slut hemma imorse så jag tog en sväng förbi Bistron för att inhandla en leverpastejsmörgås. I Bistron brukar det jobba en mycket trevlig tjej eller en mycket otrevlig tant. Imorse var det tanten som stog där och tog emot kunder. Jag valde omsorgsfullt ut en smörgås och la på disken. Innan jag betalade så bad jag om att få ett litet smörpaket. Jag vill nämligen dela min fralla i två när jag äter och då vill jag ha smör i locket också. Inga problem, jag fick ett litet litet smörpaket.
- 22kr, sa surtanten!
Vaddå 22kr, tänkte jag. Men betalade ändå.
När jag sedan fick se kvittot så hade hon slagit in mackan för 20kr och GODIS för 2kr. Hon tog alltså betalt för det lilla lilla smörpaketet. Ett sånt smörpaket som man i vanliga fall på en lunch kan roffa åt sig hur många man vill. Men nu fick jag alltså BETALA för detta lilla 10-gramspaket. Är det service? Don´t think so!


Klistrar in en bild på smöret så att det alltid kommer vara förevigat.


4 mg bredband

Jag jobbar ju på ett ganska stort företag där vi pysslar med ditten och datten, bl.a bredband.
Igår fick vi in en beställning på 4 miligram bredband. Det tyckte jag var kul. Beställaren hade skrivit:
Härmed beställs 4 mg ADSL till Storgatan.
Men menade såklart 4 mb ADSL.

Det är lite kul också att jag nu skickar runt denna beställning på 4 mg bredband till lite olika folk inom organisationen.

16 °

Hemma hos oss är det just nu 16 varma grader. I vardagsrummet har vi t.o.m 17 grader. Det känns verkligen skönt att komma hem från jobbet och gå in i värmen, INTE!! Jag är så trött på denna kyla.

Igår när jag kom hem hittade jag Magnus i köket iklädd jeans, skjorta, finstickad tröja, raggsockor och morgonrock.

Häromkvällen när vi kom hem från en snabbvisit i Skogås glömde jag att ta av mig mössan. Det vart liksom inte för varmt med mössa inomhus.

Inatt funderar jag på att sova i mjukiskläder, vaknade ett par ggr nu i natt när någon kroppsdel hamnade utanför täcket. Det var inte så skönt.

När man tar hissen ner i vårt hus och kommer ner till bottenvåningen så känner man  att det är varmare där. Så vi funderar på om vi ska börja sova i farstun istället.


Quick update

Hej, har egentligen inte tid att skriva. Men kände för en liten paus från jobbandet.

I måndags var vi på IKEA och handlade lite. Köpte bl.a en möbel som vi ska ha i hallen. Det är en fyrkantig sak som man har en korg i. Tyvärr stämde inte min måttstock överens med verkligheten för den fyrkantiga saken var lite större än beräknat. Men man vänjer sig nog. Får skylla på min inredningsådra som inte är den mest utvecklade.

Annars har veckan mest bestått av träning och tv-tittande. DHW och Grey´s har ju börjat igen.

Idag har vi haft en elektriker hemma hos oss. För några veckor sen så dog elen i halva lägenheten. Sen dess har jag släpat runt på en förlängningssladd. Kände man för att föna håret behövde man förlängningssladden. Kände man för att lyssna på musik behövde man förlängningssladden. Kände man för att koka kaffe behövde man förlängningssladden. Kände man för att se på TV i sovrummet behövde man förlängningssladden... Ja, ni fattar. Men nu är det alltså fixat. Det hade tydligen bränts av någon sladd i eluttaget i köket. Elektrikern passade på att fixa eluttaget till tvättmaskinen samt sätta upp nya strömbrytarknappar.

Ikväll ska jag ut och käka med jobbet. Vi ska till en restaurang där de serverar Fondue. Mmmmm, det ser vi fram emot.

Det var det. Hej å hå!

Jag är så positiv!

Igår kväll vid halv åtta var jag och Magnus ute och joggade. Det var kallt och mörkt och jag frös om halsmandlarna. När jag tittade ut mot den lilla sjön så lämnade lamporna runt sjön ett sånt fint sken i vattnet så då utbrast jag: Åh, det känns som att vi är i Thailand!

Magnus höll inte riktigt med.


Hälsningar från Rättvik

Hello!

Sitter i den röda lilla stugan med vita knutar i Rättvik och har en riktig slappar helg. Vi åkte hit igår eftermiddag efter jobbet. Det är sista helgen för mormor och morfar i stugan för denna gång. De har varit här i ett halvår nu ungefär. Men nu är kylan på väg så då bär det av tillbaks till Stockholm.

Mamma och pappa sover i gäststugan. Där hade de 11 plus grader i natt kl. 3. Jag är ganska nöjd över att sova i stora stugan där värmen är uppe i 23.6 grader just nu.

Idag har vi varit på marknaden inne i Rättvik City. Det var en riktigt kall dag så det blev inte så många timmar vi strosade runt. Men vi hade ett mål och det var att hitta Annika och Bettan som sålde smycken på Knektplatsen - 170. Efter lite sökande så hittade vi dem. Självklart inhandlade jag lite - ett halsband och ett par örhängen. Mormor fyndade lite fina juveler hon också. Mamma kom på när det var försent att hon också ville handla. Så det är ju tur att Annika inte bor så långt bort så mamma kan handla i efterhand.


Mitt halsband

Efter marknaden åkte vi till Erikshjälpens second hand shop. Jag hittade inget tyvärr. Men det var skönt att komma in i värmen och att få i sig en kopp kaffe.


Nu sitter hela familjen bänkade framför Körslaget. Själv sitter jag vid "Lillen" (mamma och pappas dator) och lyssnar på you tube. Men jag måste nog se Team Rigo i allafall. Han är ju lite söt och det kan nog bli en häftig Rinkeby-kör.


Jessica fick lite ansiktsbehandling av mig på eftermiddagen

Fredagslåten på en lördag

Denna helg stämmer denna låt ganska bra in. För denna helg är jag verkligen LEDIG!


RSS 2.0