Midsommar på Risholmen

Jag och Mange har firat fin fin midsommar med The Bendix Family på Risholmen där mormor Bendix har ett hus precis vid vattnet.


Lotto och Frejsson


Hej måne!


Freja på bryggan


We love löjrom


Skål!


Dans runt stången hos Pettersson på Östra udden


Lotta är med och leker.
Snurra 3 varv och sen balansera tillbaks med en golfboll på ett racket till "mål".


Även jag var med och lekte. Vilket kanske inte var så smart.


Men en främmande karl räddade mig från att falla.
Jag tror han hette Mats. Mats, min hjälte.


Kul för både stora och små


Mårten mås gillar fläskfilé.


Vid ångbåtsbryggan


Coola, eller nåt....


Lite midsommarlove



Jag körde båt för första gången i mitt liv.
Visst ser jag ganska cool och avslappnad ut men sanningen är en helt annan

Harmoni

Idag har vi varit hos barnmorskan (alla tre). Jag gillar vår barnmorska. Hon är så härligt flummig. Jag tycker alltid man mår lite bättre efter ett besök hos BM. Kanske för att hon hittills alltid sagt att allt ser mycket bra ut. Idag blev nog både jag och Magnus lite extra glada när BM Berit sa att vi verkar vara 2 harmoniska människor. Det tycker jag låter bra inför framtiden. Vi får se till att vara harmoniska även när vi blir föräldrar så det smittar av sig på bebisen.

Igår var jag i Solna Centrum med Johanna. Johanna är galen i att sy så hon fick hjälpa mig med att hitta ett gulligt tyg som man kan sy påslakan av till spjälsängen. Johanna försökte även förklara för mig hur man ska sy för att få en fin kant. Det gick väl så där med den lektionen. Men allt går väl att sprätta om det blir fel :)

Så här ser tyget ut som vi ska ha på ena sidan av påslakanet. Den andra sidan blir grön.


"Mönster: Trasdockor"

Pappa till salu????

Gick förbi denna lilla figur på ICA Maxi i söndags.
(Min pappa heter Kotte på jobbet för er som inte vet.)


En läcker magbild :)


Det senaste för din dator

Det senaste inom datavärlden är denna nya variant av datormus.
Syrran har redan skaffat sig en - gör det du oxå!


Chilitävlingen har fått en egen blogg

http://chiliblogg.bostedt.com

Ta en titt - första frukten är här!

Fredagslåt - lite för tidigt dock

Min favoritlåt med The Rolling Stones.
Ja, jag tycker de är coola rockgubbar :)


Chilitävlingen

Nu är Chilitävlingens webbsida uppdaterad med nya bilder från nästan samtliga deltagare.

http://www.bostedt.com/chili/

Jag har fått info om att vissa plantor dragit iväg i höjd sen "bild2" skickats in så lägg på ett par centimeter på varje planta.

Vissa av bilderna är klickbara, om ni vill förstora de.

Ögonvittne

Idag var jag och M ute på en promenad runt våra kära Lötsjö. När vi var på väg hem så hörde vi hur en bil gasade på för fullt mitt på Järnvägsgatan. Magnus trodde först att det var en MC men sen såg vi att det var en BMW som körde kanske 90km/h. För er som inte vet så är det ganska mycket liv och rörelse på Järnvägsgatan. Så det är inte OK att köra för fort där under några som helst omständigheter. Vi stannade i alla fall till på trottoaren för att spana in idioten som körde. När han hade passerat oss såg vi att en röd skåpbil körde ut från en korsning ut på Järnvägsgatan. Olyckan var ett faktum. Det fanns inte en chans att BMW:n hann bromsa in. Skåpbilen kom från höger så BMW:n hade väjningsplikt. Visst, BMW:n försökte väjja och bromsa men det var en refug i vägen så det small ju så klart. Jag och Magnus stod på första parkett och iaktog det hela. Bägge förarna klarade sig bra. BMW:n däremot är det nog bara att skrota. Den gick att starta men när man gasade så hände ingenting. Magnus hjälpte till att putta undan bilen så den inte stod allt för mycket i vägen. 2 minuter senare körde Polisen förbi av en slump. Så de stannade till och vi fick berätta vår story av det hela. Hade BMW:n kört lagligt hade han hunnit bromsa in och sluppit detta elände. Det sista jag hörde BMW-killen säga var: Faan, jag har inga pengar till bussremsa. Då log jag :)

Manges Marathon

I lördags gick Stockholm Marathon av stapeln. Mange och jag var där. Magnus sprang och jag käkade jordgubbar i gräset.


Magnus i grönt. Har precis avklarat första milen.


Bara 32km kvar :)


Vi som hejjade på Mange hade det rätt så nice vid Norrmälarstrand


Vid 18.45 kom Magnus i mål på Stadion. Ni ser honom till vänster i grönt.


GRATTIS!! Du grejade det!!



Liv




Bilder från Dubai




























Lite om Dubai

Vi har ju som bekant varit på semester i Dubai. Vi hälsade på Marcus och Linda som bott där sedan 2 år tillbaks.

Vi är riktigt nöjda med resan. Flygresan ner gick väldigt bra, ända tills vi kom fram till Dubai. Då visade det sig att våra väskor var kvar i Zürich där vi hade mellanlandat. Vi kände oss lite som Stig Helmer i Sällskapsresan när han blir av med sitt bagage. Vi fick också peka ut på en affisch hur våra väskor såg ut. Som plåster på såren fick vi lite stålar samt en varsin neccesär med lite småplock. Som tur var så hade jag packat ner min bikini i handbagaget och redan dagen efter så fick vi väskorna levererade hem till Marcus och Linda.

Varje dag spenderade vi vid Marcus och Lindas pool som finns i området där de bor. En bit därifrån låg en moské så flera gånger om dagen hörde vi böneutropen.

På kvällarna gick vi ut och käkade, besökte shoppingcenter eller grillade hemma hos M och L.

En dag bestämde vi oss för att besöka Souken (marknaden). Det gick så där med det. Vi (jag) klarade av att spendera 40 minuter utomhus utan pool eller AC. Sen höll jag på att avlida. Det var ju faktiskt runt 40 grader varje dag. Så det var bara att hoppa in i en taxi och åka till närmsta shoppingcenter med AC.

Vi spenderade även en heldag på Atlantis vattenpark. Det var jättehärligt. Jag flöt runt i en badring och njöt av svalkan.

De första dagarna i Dubai gick jag mest runt och gapade och sa ”Heeeerregud!!” Allting var så väldigt annorlunda, stort och maffigt. Bara att åka till ett hotell och stå i foajén var mäktigt. Så nu vet jag inte vad man ska besöka för stad för att bli imponerad igen. Men de har nog snart byggt något nytt galet i Dubai som man kan åka och titta på. För vi kommer säkert att åka dit igen. Men när det är lite svalare ;)


Har shoppat lite


Vi har nu beställt vagn m.m.
Det blev en Teutonia Fun - färg: helsvart
(Hittade ingen bild på vagnen i svart)


En bilbarnstol


En matchande skötväska


Och en hårdlift

RSS 2.0