Bröllopsdröm

Inatt drömde jag att jag och Magnus slog till och gick och gifte oss. Det framgick inte i drömmen vart vi gifte oss. Drömmen började typ när vi kom ut ur en byggnad och då var vi redan gifta. Utanför byggnaden stod en häst och vagn. Jag hoppade upp i vagnen och vände mig mot Magnus. Då sa han: - Är det lugnt om jag sticker iväg på en joggingtur så möts vi på restaurangen. Ok, sa jag och tog upp en Metro-tidning och började läsa. Magnus började jogga och vagnen började rulla mot restaurangen. Vid ett tillfälle tittade jag ner på min ring som Magnus hade valt ut. Den var jättekonsig. Istället för en sten hade den en fyrkantig glasplatta upptill. I plattan var det inristat en brun-björn. Typ så här:



Tjusigt va?!

Coldplay

Var på Stadion igår och lyssnade på Coldplay. Jag och Jessica lyckades placera oss bakom två mycket långa pojkar, så vi såg ingenting i början. Men efter några låtar gick vi lite bakåt och där var det både bättre svängrum och lättare att se något. Konserten var mycket bra. Men det känns som att ljudet försvinner så snabbt på en utomhuskonsert. Är man i Globen så hörs publiken mycket mer och det blir lite skönare stämning. Men vi är nöjda ändå. Efter konserten delades det ut CD-singlar. Jag och Jessica förvandlades till 13-åringar och skulle till varje pris ha en varsin skiva. Vi kom därifrån med 7 skivor, hahahhah.


Jag tror nog att varenda tjej på Stadion förälskade sig i denna man igår.

Fredagslåten

Winnerbäcks nya - me likie


Nu kör vi!!!


Halli Hallå i det blå...

Bla bla bla... jag har ju inget att skriva om....

Är hemma och surfar lite. Lyssnar på Lily Allen på Spotify och tycker hon är ascool. Henne måste jag se live. Synd att hon var i Sverige förra helgen och jag missade det. Det lär ju dröja innan hon kommer hit igen.... Men det är inte så synd om mig för på lördag ska jag se Coldplay på Stadion.

Imorgon drar badmintonen igång igen. Jag har köpt en ny träningstop dagen till ära. OJ, vilken tur att jag nämner badmintonen. Det fick mig nämligen att börja tänka. Har ju lagt racket och bollar nere i källaren. De får jag inte glömma imorgon bitti. Kan ju bli lite trist utan liksom.....

Jaha... å inget var det på dumburken ikväll heller. Får väl kolla på slutet på Lyxfällan. Nu ska vi dricka te och äta glass. Magnus har namnsdag idag så det måste ju firas. Han fick en bok av mig. Vi har i ett par dagar delat på samma bok. Det funkar inte i längden. Så nu fick han ett eget exemplar.

Var förresten och kollade på Sommaren med Göran igår. Den var ju lite smårolig. Jag gillar Peter och David. De är en skön duo. Men det är ingen film man behöver se på bio. Så lägg era biopengar på nåt annat spännande.

Nä.... nu får det vara slut på det här tråkiga inlägget.

Eller vänta.... jag kom på en ganska rolig sak. I lördags var det ju kräftskiva hemma hos Rikard och Lotta. På morgonen satte Magnus upp en stor lapp på ytterdörren, där det stod: GLÖM INTE NUPPEN!! Någon som förstår vad han menade?

Kräftskiva


Det är kul när man lyckas knäppa av såna här spontana bilder, eller hur tjejer?


Mange och Tompa K


5-kamp - Kenneth och Carro. Undrar om det var någon som fick poäng på denna gren?


Solglasögon var ett krav på denna skiva.


Mor och dotter




Mat!


Karolina spottar grön groda


Vinnarlaget


Mys på kvällskvisten - tillsammans med alla jävla mygg!!

Fredagslåten

Kastar in veckans fredagslåt lite snabbt på bloggen innan det är dags att gå på helg.
Enjoy.... the silence


Bra eller anus?





Ska jag köpa jackan eller ej?
Jag har sovit på saken men kan ändå inte bestämma mig
Så nu behöver jag er hjälp.


Är karln blind?

Idag efter jobbet spontanshoppade jag en present till Magnus. Inget speciellt, bara en liten tyg-grej. Jag slog in presenten i ett paket som jag sedan la på köksbordet. Detta var för 4 timmar sen. Han har inte sett paketet än. Ändå har han flängt runt i köket ett par ggr. Märkligt. Hihi

Tjejen med humor

För ett par veckor sen köpte vi nya vinglas. Detta resulterade i att våra gamla vinglas inte längre får plats. Eftersom glasen är fina ville vi inte bara slänga de. Så Magnus tog ett kort på ett glas och MMS:ade Sister J och frågade om hon ville ha de. Jessica svarade "Ja tack" men kände väl ändå att hon ville ge något tillbaks. Efter någon minut kom detta MMS:


Vill ni ha diskborste? 1st
***************************************

Hahahhaha! Det är tanken som räknas. På torsdag kommer bytet att ske.

La Playa

Så här nice har vi det om dagarna. Alltid frukost på stranden.
Vi känner oss lite som gubbarna i "Solstollarna" när vi sitter i våra solstolar.


Hej

På måndag är allt tillbaks till sitt normala igen. Då är det dags att återgå till jobbet. På sätt och vis känns det helt OK. Vardagen är ändå ganska bra när man tänker efter. Man hänger med i svängarna igen. Man återtar kontakten med vännerna. Man kommer igång med träningen igen. Man äter inte som om varje måltid vore den sista. Man ser fram emot helgerna. Man ser fram emot onsdags-underhållningen på TV kl. 21 med mer med mer...

Semestern har varit så skön. Vi har varit på roadtrip och sista veckan har vi varit i Stockholm. Å vilket väder vi har denna vecka. Det är ju helt underbart. Det krävs inte så mycket mer än sol och en sjö för att jag ska trivas och må bra.

Nu är det dags för kvälls-te och en chokladbit. Ska försöka övertala Magnus att köra ett parti Gin Rummy. Ett kortspel som litegrann varit en röd tråd under semestern, tack vare Petra och Robban :)

Hej

Fredagslåten

Denna helg är det ju MADONNA-helg i Göteborg. Hade gärna vart där men jag såg ju henne för mindre än ett år sen så det fick vara för denna gång. Lite på skämt och med viss avundsjuka så säger jag att "Madonna är så 2008"

Fredagslåten denna veckan blir Robbie Williams och hans låt "She´s Madonna". Jag tycker den är helt fantastiskt bra. Å det sägs att Guy Richie sa "I love you baby, but face it, she´s Madonna" till sin ex-fru innan han lämnade henne för just MADONNA!


RSS 2.0