.....

Nää... det blir nog inget inlägg idag heller

26 härliga timmar

Igår kl. 17.00 började helgen. Då hoppade jag in i Katjas bil (med Katja i så klart). Vi åkte ut till Kungliga Djurgården och placerade oss i en soffa på Josefina. Vi var inte ensamma där, men vi hade ändå tur med att hitta platser. Fast vi fick leta ganska länge. Jag chockades som vanligt av priset när bartendern sa att ett glas rosé kostade 89kr. Det finns verkligen ingen gräns för hur mycket att glas får kosta these days. Det var fösta gången jag var på Josefina. Det var verkligen ett härligt ställe med snygg inredning och bra musik. Men servicen var väl lite si så där och toaletterna var några bajamajor uppställda på rad.

Runt midnatt åkte Katjas bil tillbaks till Sumpan (med Katja i så klart). I morse ringde kl. vid 10. En timme senare var jag på väg till Rålis för att möta upp syrran. Vi låg i parken några timmar sen åkte vi till stan och shoppade lite. Jag hittade 2 klänningar, en kjol och 2 linnen. Nu sitter jag hemma hos Jessica. Vi ska äta potatissallad, kalkon och pepparsalami. Vi är vrålhungriga.

Det är i stort vad jag gjort det senaste dygnet. Imorgon bär det av till havet hade vi tänkt. Hääääärligt med sol och helg!

Fredagslåten


Här sitter jag och har det bra

God kväll! Har precis kommit hem från ytterliggare en kväll på söder. Ikväll har jag varit ute med mina gamla behö-kollegor. Vi satt på Söder Hof (i skuggan) och åt och drack. Vi försökte först hitta plats på Medis. Men vi var 7 pers så det fanns inte en chans att vi skulle hitta ett bord mitt i "after work rushen".

I månads var jag också på söder. Då hade jag picnic i tantolunden med syrran och hennes vänner. Det märks att folk är på semester för jag lyckades hitta en parkering mycket nära och utan större ansträngning. Så borde det alltid vara.

Igår däremot hade jag inte så himla trevligt. Jag jobbade över ett par timmar. Sen åkte jag hem och somnade på soffan. Vid 21-tiden kom Magnus hem och då kände jag mig utvilad så då kunde jag umgås lite med honom och en kopp te.

Denna vecka har jag inte tränat nåt. Jag har haft en lättare förkylning och lite ont i halsen. Så då har jag med gott samvete kunnat hålla mig borta från träningsskorna. Men jag har inte mått så dåligt att jag inte kunnat umgås. Jag undrar om jag ska känna mig lite snorig imorgon också eller om jag kanske måste tvinga på mig de där skorna ändå...

Nu ska jag kika in i min garderob och försöka hitta något somrigt att ha på mig imorgon.

God Natt!

Midsommar pics


Freja njöt av sin lunch i solen


Sen var det vår tur att äta gott


Värdparet


Gästerna


Mitt i maten kom regnet.


Vi fick avsluta sillunchen inomhus. Här är jag helt omedveten om att jag har Bäska droppar i mitt glas.


Sen kom solen igen. Då spelades det golf på altanen


Rikard spelar Guitar-Freja


Wiiiiii

Fredagslåten

Sitter hemma hos Rikard och Lotta och firar midsommar. Vi har ätit silllunch och marängtårta. Både solen och regnet har hälsat på. Denna vecka är det Rikard som väljer fredagslåt. Här kommer hans val. Enjoy!



Ärlig uteliggare

Vid T-banan i Gamla Stan satt det igår en uteliggare.
Han höll i en skylt och på den stog det:
Jag behöver pengar till vin och kvinnor.

Han fick en tia av mig. Han var ju ärlig :)


Jag skiter i Snabba Cash

Både Katja, Magnus och Jessica säger att Snabba Cash är en skitbra bok. Men jag ser inte det bra i boken alls. De säljer knark, de tvättar pengar, de slåss och de leker balle allan. Jag tycker det känns som en film som Paolo Roberto kunde ha varit med i på 90-talet. Eller han Raspen från Rederiet. Nä... nu lägger jag Snabba Cash åt sidan. Jag har inte läst ut den men det struntar jag i. Får väl hyra filmen sen när den kommer.

Idag har jag istället gett plats åt Marilyn Mansons bok. Han känns som ett helskruvat geni som jag gärna läser lite om.


Svart

Igår när jag satt på pendeln på väg hem från jobbet så upptäckte jag att jag var alldels svart om händerna. Inte lite svart som man kan bli av att ha bläddrat i en dagstidning utan svart både insidan och utsidan av handen. Jag tänkte, - Shit, undrar om jag är svart i ansiktet också? Är det någon som tittar konstigt på mig? Men det var lugnt. Det verkade som att det svarta bara var på händerna. Men jag undrar fortfarande vad det kom ifrån?

Idag har jag varit i Gamla stan med Annika. Vi tog först ett glas på en uteservering vid Kornhamnstorg (eller nåt) och sen gick vi till Café Tabac för en matbit. Då upptäckte Annika att mitt helvita linne var svart vid själva uringningen. JAHA, å vad kom då detta svarta ifrån?? Ingen aning!!

Detta är ett mysterium. Vart kommer det svarta att dyka upp imorgon?


Sola i Karlstad

I fredags åkte jag och M till Karlstad och hälsade på Maria och Rickard. På lördagen shoppade vi lite snabbt på stan. Sen åkte vi till Alsters Herrgård och fikade. Ett jättefint ställe med en vacker trädgård. Så om ni har vägarna förbi tycker jag ni ska stanna till där.

På kvällen åt vi på en restaurang som heter "Båten". Ja, det var på en båt. Fantasifullt va? Maten var mumsig. Man kunde få olika stolekar på rätterna så jag beställde in 2 små rätter och en vanlig efterrätt. Perfekt, men man blev ändå dömätt. Efter maten fick jag tyvärr väldigt ont i magen. Berodde säkert på att jag är mer stressad än vanligt och att skaldjur och vin inte alltid är en bra kombi. Har känt av magen i flera dagar, men nu börjar det bli bättre.

I söndags tog vi en promenad i SOLEN innan vi styrde kosan hem mot Stockholm igen.

Va härligt det har varit med lite sol idag. Å härligt att den kommer visa sig imorgon också. Men vad säger egentligen SMHI om midsommarvädret?

Systrarna Damp

På torsdagar kl. 19.00 får jag och Jessica damp eller ADHD. Då förvandlas vi till fnittriga tjejer som sjunger, larvar oss och beter oss.

Igår kl. 19.10 sa mamma: Tack och lov att vi inte har några barn boendes här längre

Kl. 21 blev vi något vuxna igen.

Fredagslåten

Denna får jag gåshud av idagsläget. Om 10 år lär jag ha glömt bort den helt... Det känns som en sån låt... som man bara gillar i nuet och som inte lämnar några spår efter sig.


Min golf karriär kan vara över

I helgen som var tog jag det hyfsat lugnt. På fredagen tog jag en AW-drink med Mange, sen gick vi hem och drack en flaska vin och åt pizza. När flaskan var tom började vi leka "Darth Vader" som Johan Glans gör.

 
(I början och slutet på filmen kan ni se vad jag menar, om ni inte redan vet)

På lördagen var det dags för en golf runda med Magnus och Erik. Jag var så jävla värdo. När t.o.m Erik säger till mig att: Anna, du borde kanske ta en lektion.... Då är det illa. Efter 9 hål var det ingen idé att fortsätta spela. Ett tag tänkte jag att golf kanske inte är något för mig. Att jag inte är lämpad för den sporten. Men jag ska nog ta en lektion eller två innan jag kastar in handduken.

På lördag kväll hängde jag hemma hos syrran och tittade lite på matchen, åt lite gott och lyssnade på musik.

I söndags var vi och röstade. Min taktik var kanske inte den bästa. Jag tog en lapp med ett parti-namn på. Jag tyckte att namnet högst upp på listan lät tråkigt. Så då ögnade jag igenom listan och hittade till slut en som hette Anna. Hon fick min röst.

Efter det åkte jag, Jessica och Magnus till Heron och mötte upp mor och far. Vi placerade gubbarna i en biosalong medans vi tjejer gick runt på IKEA i ett par timmar. Efter det åkte vi till Sumpan och käkade på Texas. Sen tvingade jag Magnus att städa.

Jag bantar på torsdagar

Sitter hemma hos päronen och har Familje-torsdag. Det är sista gången för denna termin. Pappa diskar, Jessica gosar med Hjalmar och mamma hänger tvätt. Å jag sitter vid datorn för att uppdatera min blogg som jag behandlat så illa på sistone.

Vi har precis avnjutit en väldigt god måltid. Mammsen och pappsen har börjat banta (med strålande resultat). Detta innebär att jag och Jessica oxå bantar, på torsdagar. Idag blev det hemgjord fransk potatissallad, med turkisk krydda... Hmmm, hur går det ihop? Till det hade vi rökt kalkon. Så enkelt, så gott, så lätt....

Jag hade en gång en blogg

Melodi: Jag hade en gång en båt

Jag hade en gång en blogg.
Med text, bilder och musik.
Men det var för länge sen, så länge sen.
Svara mig duuuu, var är den nuuuu?
Jag bara undrar, var är den nu?


Rumpan bar

Igår på badmintonen så sprack pappas shorts, mitt där bak. Kan bero på att de har minst 10 år på nacken.
Men pappa är inte den som är den, han fortsatte att spela.


Hålet är alltså det där blå partiet som ni ser mitt i :)

SMS från Annika

Fick ett SMS från Annika nyss som löd så här:

OK håll i hatten! Idag mina kära vänner är det 11 (!) år sen vi tog studenten! My God! Ha en bra dag gammeltackor!

Fredagslåten



När vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och vart så blyga
vi slutar upp att smyga, modet kommer efterhand. 

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det! 

Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm. 

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man får se upp hur man beter sig och då skrattar jag nervöst. 

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag. [x3] 

Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.


No name inlägg

Jag har ju inte skrivit ett endaste litet ord om helgen som var. Å vilken helg det var sen då. Heeeelt underbar.

Inledde fredagen med lite mat och dricka på Loopen (Hornstull) med Petra och Mia. En uteservering som ligger på en pråm.... nästan under Liljeholmsbron. Lite konstig placering tycker jag. För på kvällen är solen bakom bron. Men det är nog väldigt varmt och skönt på dagen. Vi hade hur som helst jättetrevligt.

I lördags var jag lite tung i huvudet. Men inte lika tung som Magnus var i huvudet. Så jag fick agera chaufför och köra ut till Värmdö och fam. Bendix. Där bjöds det på sill och färsk potatis. Sen åkte vi båt ut till Lottas mammas sommarställe med havstomt. Skit mysigt ställe. Sen tillbaks till Casa Bendix för en tre-rätters middag och Wii-spelande. Vi körde lite Wii-fitness. Då räknade systemet ut hur gammal man var. Jag hånade Magnus för han ansågs vara två är äldre än han egentligen är. Sen blev jag tyst när spelet sa att jag var 43 år.....

I söndags spelade jag och M golf. Jag var helt värdelös. Alla bollar gick åt vänster. Magnus var däremot jätteduktig. Jag får skylla på värmen eller nåt...

Nu är det dags för lite te. Sen har jag dejt med John Blund.

Hej Hej


Trolltyg i tomteskogen

Mina föräldrar vet inte vad "Trolltyg i tomteskogen" är. Kanske har ni bara glömt? Ring a bell när ni ser detta klipp?


Kom snart igen


Ett roligt gatunamn i Kalmar

Långe Jan


Lilla Anna och Långe Jan


Långa Farbron och Långe Jan

Raps


RSS 2.0