Honey, I´m home

Nu är jag hemma igen. Vi har haft det bra. Varmt, soligt, svettigt, salt, sandigt, gott, kallt, klibbigt, kul, fnittrigt, tokigt och alldeles, alldeles underbart ;)

Orkar inte skriva mer idag för jag är trött. Tröttare än när man kommit hem med jet lag från USA eller Thailand. Fick t.o.m sjukskriva mig från jobbet halva dagen. Har jobbat hemma nu på eftermiddagen.

Imorgon återkommer jag och då ska allt vara som vanligt igen.

Bloggen tar semester

Nu tar min blogg lite semester. Kanske att det dyker upp ett inlägg från Grekland. Hoppas ni får en bra vecka. Jag känner på mig att jag kommer få det iallefall ;)

Kram på er!
//Anna

Omotiverad

Jaha... då sitter man här på jobbet dagen innan midsommar. Ska jobba hela långa dagen. Har jag gjort någon nytta än??? Näää... jag glömde motivationen hemma idag. Å ändå har jag hästmycket att göra. Får nog åka hem en sväng och hämta motivationen.

Jaha... fotbllen var ju inge vidare kul igår. Jag säger inget mer än så. Men det var kul när de visade Zlatan i slow motion och hans läppar fladdrade :)

På söndag åker jag till Grekland :)))))) Synd bara att jag har så mycket att fixa i ordning. Man är ju alltid ute i sista sekund. Men passet har jag letat fram och det är ju viktigast. Behöver köpa solkräm till näsan också eller så gör jag som Stig Helmer och sätter dit ett sånt där nässkydd. Det vore väl ganska coolt, va?! Jag tror Katja och Mia gärna också har ett varsitt solskydd.

Imorgon är det midsommarafton! Då ska vi till Rikard och Lotta och Freja. Det ska bli himla trevligt och kul och gott.

Nu ska jag försöka göra lite nytta. Önska mig lycka till!

GRATTIS MORMOR

Igår var jag, Mange, syrran och moster Nette hemma hos mormor och morfar och hade lite kalas. Mormor fyller år på fredag. GRATTIS I FÖRSKOTT!

Det bjöds på sallad och vin och ostar. Till efterrätt fick vi jordgubbar och glass. Morfar ville ha lite socker på sina gubbar. Så här såg hans tallrik ut innan han började äta


Jaaa, det vita ni ser är sockret!!
Jaaa, han åt upp allt!!

Nu är de här

Idag var jag och hämtade ett brev som kom som REK. När jag tittade på kuveret var det adresserat till Mademoiselle Anna Fransson. När jag öppnade kuveret låg de där, MADONNA BILJETTERNA!


Paj

Pajen blev god och den är nu uppäten. Jag är ganska så stolt över min citronkräm.





Baktime igen

Jag sitter här och laddar inför den "stora bakkvällen". Jag ska göra en citronpaj som jag ska bjuda mina kollegor på imorgon på den franska buffén. Jag har inga som helst förhoppningar om att det ska bli bra. Men jag har ingen plan B så jag hoppas på det bästa. Dvs att den iallefall ska gå att äta utan att man skrynklar ihop hela ansiktet. Jag försökte även få tag på Mia tidigare idag för jag hade en bakfråga. Det är nämligen så att det står i receptet att man ska göra degen direkt på bakbordet. Varför kan man inte göra den i en skål? Jag kommer att göra degen i en skål ändå, kommer det skita sig då, eller?

Igår var det fotboll-, grill- och festkväll hemma hos Annelie och Robert. Det var så himla kul. Så himla lyckat. Så himla glatt. Så himla mycket alkohol i både benen och huvudet.

Idag har det varit hyfsat lugnt. Jag och Mange har varit på rangen och slagit några bollar. Sen åkte vi till Cajsa och hälsade på hundbebisarna igen. De älskar skosnören så nästa gång åker jag dit i flip-flops. De är så himla underbart söta. Men Cajsa var inte lika road, det är ett himla spring och liv på dem nu, hehe.

Nu ska jag sätta igång med min franska paj. Om ni har "tur" kanske Magnus sätter ut några fina bilder om ett par timmar ;)

EM

Jag gillar när folk tar EM-festen på största allvar. Denna skylt hängde på Subways dörrar i Sumpan idag. Klockrent, eller hur?


Laddar för helg

Om 24 minuter får jag gå på helg. Men ikväll blir det ganska trist. Ska vara hemma själv och jobba. Magnus är på sommarfest med jobbet. Men imorgon blir det kul. Då ska vi inleda dagen med en golfrunda. Sen måste jag snabba mig på så jag kan vara hemma hos Annelie och Robert till kl. 18 för då börjar ju MATCHEN! Efter det ska vi grilla. Jag grillar så sällan så det känns nästan lite exotiskt för mig, hahah! Det ska bli super kul och trevligt att träffa alla fantastiska människor ;) Det ska bli extra kul att få träffa No-name-baby. Hoppas hon inte tar illa upp om vi vrålar lite när Sverige gör mål.


På söndag lär man vara lite bakis. Men ska ändå försöka komma iväg till gymmet. Plus att jag måste laga något franskt! För på måndag har vi fransk buffé här på jobbet. Eeee... vad ska man bjuda på då?


Cillas hjärna, 2

Nu har jag pratat med Cilla och hon har pratat med läkarna idag. Men infon hon får låter så luddig. Nu säger de att hon har en förändring på hjärnan som är medfött. Förändring?? Vad innebär det då? Jaja... hon kommer bli sjukskriven och ska på utredning på måndag. Huvudvärken kom tillbaks igår kväll när pillret slutade verka. Snart finns det säkert ett inlägg på Cillas blogg som ni kan läsa om. Cillas blogg kommer ni till genom att klicka "här"

Cillas Hjärna

Lilla Cilla har haft ont i huvudet en längre tid och igår blev hon inlagd på Huddinge Sjukhus. Läkarna röntgade skallen på henne och upptäckte att hon har ett mellanrum på 7 mm mellan lilla hjärnan och ryggmärgen. Vad det nu innebär och vilka åtgärder som kommer vidtas får vi veta senare idag. Jag låter Cilla berättar mer detaljer på sin egna blogg så infon kommer direkt från "källan".


Jag åkte förbi på sjukhuset en sväng igår och då hade hon fått en stark tablett så huvudvärken hade släppt och hon var glad. I armen hade de satt en sån där nål med ett rör på ifall de skulle behöva ge henne något. Uhhh, jätteläskigt. Jag blev snurrig i huvudet när hon visade.


Det var en ganska tung dag igår för man var ju så himla orolig för Cilla. Men det kändes bra att åka ut och hälsa på henne lite. Nu hoppas vi på att hon slipper operation och att hon får åka hem till sin familj idag.


Jag återkommer senare under dagen.


Filmtajm

Här kommer en till film. Den är på syrran, dagen efter kusins bröllop. Så här såg Jessica ut hela vägen från Trollhättan till Eskilstuna. Ni som inte var med på bröllopet kanske förstår vilken nivå festen låg på efter att ni sett denna film :)

http://www.youtube.com/watch?v=pPkwVsMGOVU

Äntligen

Äntligen har Dr Alban och Haddaway släppt en singel ihop. Den heter "Back to the 90´s" och den fick iallefall mig att vilja dansa. Jag hoppas vi får höra den massa ggr. i sommar :)

Living the dream!

Som ni säkert vet har jag alltid gillar Madonna. Hon är ju min "stora idol". Nu ska hon ut på Europaturné igen, men som vanligt dissar hon Sverige. Vi har ju inte tillräckligt stora arenor för Donnan. Jag har flera gånger tänkt att jag får väl bege mig ut i vida värden för att få gå på åtminstone en konsert. Men det blir ju så himla dyrt...


Men så i måndags fick jag ett samtal från mormor och morfar.

•-          Hej, vad har du för kontonummer? Vi vill ge dig pengar.

Men oj, tänkte jag och blev lite chockad.

Imorse kom pengarna. På en gång visste jag vad jag skulle använda de till. Konsertbiljetter, boende och flyg för mig och Magnus till Paris 20 september. Konsertbiljetterna har jag redan bokat och betalt. Resten ska jag kolla upp ikväll tänkte jag.


Men fattar ni!!??? Jag ska äntligen få gå på den konsert som jag sett fram emot i så många år. "I´m living the dream" som Björn Gustafsson brukar säga.


Tack så jättemycket mormor och morfar! Jag är världens lyckligaste!


Hej, jag ringer från Skatteverket

Så lät det på min telefon i förra veckan. Tror ni man blir svettig då när man är nybliven företagare. Men det var inget farligt samtal. De ville bara boka in en dejt med mig och ge mig lite info om sådant som är bra att tänka på när man är "ny". Det tycker jag är himla schyst gjort av Skatteverket. De kanske kan ge mig några heta tips och trix. Så imorgon ska jag dit och träffa 2 st. handläggare. Jag känner mig som en business woman. Jag ska nog ta mina svarta finbyxor på mig imorgon och skor med lite klack.  Å så måste jag ta med mig alla mina papper hade jag tänkt. De måste jag ju förvara i en portfölj. Hmm... en sån har jag inte. Det får bli en ICA-kasse.


Akrobater!

Jag och Annelie utför några svåra akrobatiska övningar. Ni kommer att häpnas över vår förmåga!

http://www.youtube.com/watch?v=Pneqo9aH27k

http://www.youtube.com/watch?v=8MfF7meZXjo

Fina brudparet


Välkommen....

...säger vi till Lotta och Rickards lilla dotter. Hon har inte fått något namn än, så vitt jag vet. Så hemma hos oss kallas hon för "No-name-baby". Lite thaiinspirerat...

Bröllop 6 juni 2008

I fredags gifte sig Maria och Rickard i Trollhättans kyrka. Det var en varm dag och alla gick runt med svettpärlor i pannan. Jag och Maria inledde dagen hos frisören. I början var allt lugnt och harmoniskt. Men 30 minuter innan vigseln skulle börja kom paniken. Bruden hade ju inte fått på sig ett endaste plagg. Men allt löste sig och jag fick t.o.m beröm av Maria för min förmåga att knäppa en korsett snabbt.

I kyrkan sa båda JA till varann. Sen vart det en massa fotoknäppning utanför kyrkan innan brudparet gav sig iväg i sin bröllopsbil. En Nissan Micra, hihihi

Festen hölls i en stor villa/herrgård/slott. Maten smakade utsökt och talen haglade. Jag skötte mig tydligen ganska så bra under mitt tal. Jag minns inte så noga men syrran sa att jag sa rätt saker och Maria var glad. Efter all mat brände vi våra kalorier i ett stort partytält. Festen höll igång hela natten och jag och Magnus var hemma på vårt hotell runt 5 på morgonen. Dagen efter var vi inte så fräscha. Det var tur att vi inte behövde checka ut så tidigt från hotellet. Vid 3-tiden vågade vi iallefall sätta oss i bilen och bege oss hemåt. Mycket nöjda efter en trevlig helg.


Jag och Maria hemma hos farmor och farfar

Vill bara säga...

...hej och trevlig helg!
Nu ska jag gå på engelska. Efter det bär det av till Trollhättan för bröllop nr. 2. Läget är under kontroll. Ska finslipa på det sista ikväll bara. Dvs naglar och ben och tal ;)
Jag återkommer på lördagkväll eller söndag med lite info om hur allt gått. Det ska bli himla kul och jag är laddad. Har lite pirr i magen, men så ska det ju va

Må så gott kamrater

Till mamma

Hej mamma, här får du se en bild på Gene och blodet. Äckligt va!

image83

Pendeltåg

Nu åker jag pendel och tänkte testa det här med att mobilblogga som Katja pratat om. So far so good. Jag är på väg hem efter en kväll på söder med kollegorna. Vi har varit på Thai boat och gamla strykjärnet. Jag har intagit en lättare berusning. Önskar alla en god natt. Nu är jag hemma säger pendel tanten.

Till Johanna

Så här ser klänningen ut, Johanna!


image82

Marathon

I lördags var vi som sagt och kollade på maran. Vi lyckades hitta Mats i vimlet och hann t.o.m knäppa en bild på honom.

image81

KISS va coolt!

I fredags var en fullspäckad dag. Först mötte jag upp mammsen i Farsta C. Vi åkte till Hornstull och gjorde ett besök hos min hudterapeut, Teodora. Mamma skulle få sina bryn färgade. Jag trodde inte mamma hade några ögonbryn, men hon hade en hel del visade det sig.

Efter det åkte vi till Jensens Bøfhus och mötte upp resten av familjen. Vi åt en bit mat men jag njöt mest av välkomstdrinken som bestod av vitt vin, fläderblomssaft och mineralvatten. Asgott! Måste prova det hemma nångång i sommar. Efter Jensens åkte jag och Mange till Stadion för att kolla och lyssna på KISS. Jag fick en fin KISS-tröja av Magnus och så köpte vi lite folköl. Då kände jag mig rätt så rockig faktiskt. Det var en kul konsert. Gubbarna var crazy och bjöd på en rolig show. Allt som jag hoppades på fick vi. Fyrverkerier, explosioner, stämning. Vi fick även se lite blooooood.

image75

image76

image78

image79


RSS 2.0