Frisyrer!

Har ni förslag på frisyr och färg? Är trött på min nuvarande look som ni kanske förstår ;)


Stora killen

Idag säger vi grattis till Kalle som fyller 1,5 år idag. Han ska få en bok i present av sin mamma. Grattis sötkorv!!


Dagens outfit


Halv tre

Jag vill bara informera om att jag nyss kommit hem. Kl är snart halv tre på natten. Å Kalles sovrumsdörr är stängd vilket innebär att han än så länge sover i sin säng. Det är mycket ovanligt vid denna tidpunkt på dygnet. Nu ska jag oxå sova... Hej!


Kul på Lekpalatset


Min tvättmaskin!

När vi flyttade in i nya lägenheten så fick vi en ny tvättmaskin. Jag gillar min tvättmaskin. Den är stor, har många program och centrifugerar så det står härliga till.

Igår skulle jag tvätta en BH. Jag funderade länge på vilket program jag skulle välja. Skulle jag testa det korta 30-minuters programmet eller skulle jag välja handtvättsprogrammet på 50 minuter. På det korta programmet ingick centrifugering och det gick inte att välja bort. Så jag tog handtvättsprogrammet utan centrifugering. Maskinen jobbade på och var klar lagom till läggdags. Gissa vad som händer när jag öppnar luckan?!?!?!? VATTEN! Vatten som forsar ut. Snabb som blixten stängde jag luckan men det var ändå vatten över hela badrummet.

Utan att riktigt tänka så tog jag Kalles potta och ställde under luckan. Öppnade försiktigt och fyllde pottan med vatten. Så höll jag på tre-fyra ggr. Vilken syn! Men sen kopplade jag på hjärnkontoret och kom på att det finns ett program för vattentömning. Det var ju lite smidigare än att fylla en liten potta med vatten.

Blött blev det så badrumsmattor och duschmattor och toarullar står nu på tork. Men BH:n är skinande ren. Mission completed!


Bara en låt jag gillar...


Snacka om att vara känslig

Igår slog jag nog i taket när det gällde känslighet.

På ett sunkigt, mansdoftande gym stod jag på löpbandet och kollade på ”Sveriges Mästerkock”, utan ljud. Glädje och sorg om vartannat för amatörkockarna som ville delta. Själv joggar jag där på bandet med både en och två tårar i ögat.

Det är ju pinsammare än när jag grät till ”Lilla Sjöjungfrun”.


Bye Bye 2011

Då var ännu ett år till ända.

Vi tackade av året hemma hos fam Bendix. Det var en mycket trevlig afton. Full fokus på mat och dryck. Oj oj oj, va smarriga grejer vi åt.

- Anklever
- Hummer
- Löjromstoast
- Fondue på oxfilé
- Cream Brulée
- Rikards konstiga godisblandning (Påminde lite om bridgeblandning)
- Champagne!!!

Jag vill ha MER MER MER!!

Här följer lite bilder


Barnen fick äta precis som de behagade


Dags att skjuta upp lite rymdraketer


Raketer var både läskigt och spännande, tyckte Kalle. Mest läskigt!


Tur att just vi fann varann







Vackra på vårt sätt :D

RSS 2.0