På väg till Simrishamn! Trist nog har Kall...

img_6807 (MMS)

På väg till Simrishamn! Trist nog har Kalle feber. Han som fyller 1 år imorgon. Det blir kanske mer sova än tårta. Tråkigt! Puss hjärtat!


Spanar efter ankorna på stranden

img_6807 (MMS)

Spanar efter ankorna på stranden


Fruktstund på stranden

img_6807 (MMS)

Fruktstund på stranden


Vilken härlig dag! Vi hänger på stranden. ...

Vilken härlig dag! Vi hänger på stranden. Just nu sover Kalle så vi passar på att jobba lite på brännan. Igår var jag i Kista med Johanna. Vi shoppade! Jag gjorde ett kjol-fynd på Desigual. Å ett shorts-fynd på Bik Bok. Efter shoppingen gick vi till O'learys. Jag och Johanna har förmågan att hamna på sportbarer av nån konstig anledning :) ikväll kommer Manges polare över på lite grillning. Vi ska grilla efterrätten hade vi tänkt -Gino. Middagen blir GI-anpassad. Det är lite konstigt egentligen med tanke på att Mange älskar klyftpotatis. Trevlig dag där ute!! Hej hej!!


Vilken tur! Han var med på båten. På den b...

img_6807 (MMS)

Vilken tur! Han var med på båten. På den bryggan inleds vår semester på bästa möjliga vis.


Jag spanar. Är Magnus med på båten...?? Ma...

img_5249 (MMS)

Jag spanar. Är Magnus med på båten...?? Max hänger med i bärselen och spanar han också.


Inledningen på vår semester. En båt närmar...

img_6807 (MMS)

Inledningen på vår semester. En båt närmar sig.


Bibeln har anlänt

img_6807 (MMS)

Bibeln har anlänt


På väg från Rättvik

img_6807 (MMS)

På väg från Rättvik


På väg till Rättvik

img_6807 (MMS)

På väg till Rättvik


På restaurang!

img_6807 (MMS)

På restaurang!


Toaincident no: 134

Jag trodde faktiskt att jag skulle slippa pinsamma toabesök under mina fnuttiga två veckor på kontoret. Men så blev det icke! Igår var det tydligen dags igen.

Jag joggade lite smålätt genom korridoren då det verkligen var kris. Smet in på en toalett där man kan vara ganska så anonym. (Sköter man allt snyggt så är det ingen som behöver märka att man varit där. Det gäller att man trycker örat mot dörren innan man kliver ut för att kontrollera att inga steg eller röster närmar sig.) När jag var klar med mitt så hörde jag just hur steg och röster närmade sig. Så jag tänkte att jag skulle låta de passera innan jag stegade ut. Men dessa röster valde att parkera UTANFÖR min toadörr. Där skulle de tydligen ha ett möte. Jag fattade ett snabbt beslut; här får jag sitta tills mötet är över och folket knatat vidare.

10 MINUTER fick jag sitta där innan jag kunde ta mig ut.

Hade jag gått ut när de stod där utanför hade jag lika bra kunnat säga: Hej, jag har bajsat!
Å det ville jag inte utsätta mig för.

Jaja, Anna har gjort det igen!

Mors och good bajs!


Lycklig onsdag

Nä, det blev minsann ingen picnic vid Kanaanbadet igår heller. Magnus blev lite nervös för det här med att använda engångsgrill. Han kom att tänka på vad som hände på Gotland. Skulle vi ha grillat vid badet hade vi behövt stanna kvar i många, många timmar innan det var safe att lämna grillen.  

Istället åkte vi till Ica Maxi och handlade mat för ett par dagar. När vi kom hem packade vi kylväska och leksaker och tog hissen ner till gården. Mange startade grillen och jag hällde upp rosévin i våra exklusiva plastvinglas. Sen hade vi en mysig kväll på gården. Kalle var på strålande humör och jag och Mange var minst lika glada.

Ibland har man kanske funderat på vad lycka är. Nu har jag kommit på det! Jag tror att glada människor är lycka. Är man omringad av glada människor och själv är glad, ja, då känner i alla fall jag mig lycklig. Svårare behöver det inte vara. Hur definierar ni lycka?


Hej igen, solen!

Härligt att solen är här igen.

Idag käkade vi lunch på Farsta Gård. Otroligt mysigt att sitta i trädgården i skuggan under ett träd. Dessutom är det väldigt gott.

Ikväll ska vi försöka oss på picnic vid Kanaanbadet igen. Sist vi planerade för picnic så slutade det med vanlig middag vid köksbordet. Men idag lutar det åt korvgrillning på engångsgrill.

Nu håller vi tummarna (än en gång) för fint väder i helgen. Mange ska simma Vansbrosimmet på söndag. Då vill jag inte titta på i regnoväder som jag gjorde sist han simmade där. När han är klar med simningen är han en 'Klassiker'

Nä, nu börjar jag förbereda för hemgång!

Over and out!

Intervallträning!

Jo, ni läste rätt. INTERVALLTRÄNING!

Det körde jag och Mange igår. I Sumpan har vi en IP med en sån där rödorange springgrej på 400m. Som en liten Stadio. Ni hajjar… Vi knatade dit efter middagen. Kalle placerade vi på marken med lite leksaker. Sen började jag springa ett varv. När jag var klar tog Mange över ”stafettpinnen” och sprang ett varv. Så höll vi på tills vi hade sprungit 10 varv var. Vi var mycket nöjda med vår insats efteråt.


Weekend update!

Oj oj, tänk att det redan är tisdag.

Helgen har varit fin fin.

I fredags åkte jag till Medis direkt efter jobbet och mötte upp Mia, Lund, Lotta och Karolina. Vädret var lite mystiskt men vi fick bord på Snaps uteservering en trappa ner. När himlen öppnade sig åkte gigantiska markiser ut så vi inte behövde bli blöta. När det var uppehåll satt vi under bar himmel. Kvällen gick fort och när uteserveringen stängde vid midnatt fick vakten kämpa lite för att bli av med oss. En timme senare var jag hemma och vid två stensov jag.

Lördagen spenderade vi på Kanaanbadet. Vi intog frukosten med utsikt över Mälaren. Under ett stort träd satt vi sen i flera timmar och hade det toppen. Kalle badade, käkade sandstrand, gungade och sov. Efter det åkte vi direkt till Bromma Blocks och Coop. Middagen blev enkel. Pizza. Den avnjöt vi på innegården. Sen var den lördagen över.

Planen var att vi skulle åka till Kanaanbadet på söndagen också. Men vädret ville annat. Min pappa kom på förmiddagen och käkade frukost med oss. Sen tog vi en långpromenad bort till nya Solna arenan. På eftermiddagen bakade jag paj och förberedde för middag. Vid 17-tiden startade vi grillen och inväntade familjen Waak. Vi fick vänta i ungefär 30 sekunder. Sen åts det och pratades. Vid 22-tiden på kvällen kände jag mig mer död än levande. Jag var helt slut. Så då var det skönt att krypa ner i sängen och lyssna på Kalles snusande.


Fick precis ett samtal...

...från Magnus. Han sa med hög stämma: 
JAG PALLAR INTE MER. Jag är helt knäckt!! Jag kommer inte klara vara pappaledig i över 2 månader i vinter.

Min reaktion:
HAHAHAHHA!! Hahahahahhha!! Hahahahahahahha


RSS 2.0