Nån som har fest, undrar Kalle?

 

 


Provisorisk blir lätt permanent

Vad tror ni detta är? Upp och ner vänd skål är delvis rätt men den fyller även en annan funktion dessa dagar. Gissa vad??

 


Sälen baby!


Ha en "kosy" helg


Män kan vara riktiga svin ibland!

Jag är helt besatt vid tanken av att åka utomlands senare i år. Magnus är raka motsatsen. Han vill helt enkelt inte. Mycket underligt anser jag.

Följande, korta men aggresionsskapande diskussion uppstår:

M: Varför vill du så gärna åka utomlands?
A: Jag vill bara kunna ta det lugnt en vecka och göra ingenting.
M: Men det är ju ingen skillnad mot här hemma.
Tystnad...
In med kniven i magen och vrid om några varv...

Så nu ligger jag här och funderar. Kanske jag ska sluta tvätta och hänga Manges kläder. Kanske jag ska sluta laga middag till honom. Kanske jag ska sluta hjälpa till med förberedelserna inför Kalles kommande dagisdag (kläder, välling m.m). Jag vill inte sluta städa för det drabbar ju även mig. Hmm, vad kan jag mer hitta på för att visa Mange exakt hur mycket jag slappar i veckorna? Hmmmm... Får sova på saken!
Kvinnor! Kom gärna med förslag!!



Rubrik saknas

Det är lite trist när man har en blogg och man känner att man inte har något intressant eller kul att skriva om.

I helgen har jag varit sjuk. Nu är jag bara lite snorig och hostig. Tydligen går bakfylla före sjukdom för i lördags var det jag som fick stiga upp med Kalle kl 5.53. Jag fick ta sovmorgon igår istället förvisso ;)

Just nu är vi på jakt efter balkongmöbler. Vi var först ute efter en grupp som man kan äta middag vid. Men igår hittade vi en superhet fotölj som vi båda föll för. Så kanske det blir två såna istället :)

Nu sitter jag på pendeln på väg hem. Ska hämta Kalle på dagis i vanlig ordning. Det blåser nordanvindar från alla håll så det får bli en rask promenad hem. Man har ju nästan glömt bort hur dåligt väder känns.

Jaha, annars då? Du kanske har nåt kul att berätta??

Hej hej


Stugan - helg 2

I helgen var vi i stugan igen. Första gången vi var där var utan Kalle. Vi ville "barnsäkra" lite och kolla hur allt funkade med vatten och andra nyttigheter. Men denna helg var Kalle med. Det var hans tur att utforska den lilla stugan vid sjön. Å visst utforskade han! Vid ett tillfälle hittade han en låda fyllt med konfetti. De dekorerade han golvet med. Så nu får vi plocka konfetti en tid framöver :)

När vi skulle bege oss ut var Kalle snabb som blixten iväg. Det resulterade i en snygg vurpa och sen en lätt rullning ner för en liten slänt. Han slutade rulla under en en. Var det läskigt eller roligt??? Kalle bestämde sig för att det var roligt denna gång. Lär hända fler ggr med tanke på tomtens lutning.

Att tömma gamla kryddburkar är en hit. Vilken tur att vi har så många som jag vill att vi slänger. I lördags fick Kalle tömma en burk dragon i köket. Mycket uppskattat!

Sen tillkom de dagliga utforskningarna. Stökigt är bara förnamnet. Nu har jag två hem att städa ;)


Ha ha ha!

Det här med att fastna på bild är inte riktigt vår grej! Tydligen går det i arv.

 


Helgens inköp

Titta! Jag har köpt mig en ny väska. Idag invigning. Vi trivs ihop redan på en gång.

I lördags inhandlades även ett par gummistövlar på fashionabla Coop Forum ;) De var ganska fina.

 


Titta på film

Att titta på film en fredag brukar alltid innebära att jag somnar, typ så fort filmen börjat.

Idag skulle vi se 'The fighter'. Oj oj, vad jag fick kämpa för att inte somna. Mange hejjade på i mitt kämpande. Tillslut kom vi på en lösning. Jag fick helt enkelt sitta rätt upp och ner på parketten. Träsmaken är nu stark. Men tänka sig, det funkade. Jag somnade inte. Å filmen, den kan jag rekommendera :)


RSS 2.0