Gott Nytt!


Testpersoner sökes

Hej,

Skulle behöva er hjälp med att lägga lite testordrar på barnvagnsskyltar. Magnus håller på att utveckla en sida som förenklar hanteringen.

Gå in på denna länk: 

http://www.bostedt.com/bs/bestform_v2_7.php

Tack på förhand!


Hej då julen -09

Jaha, då var väl julen slut mer eller mindre och imorgon är det dags för jobb igen.

Vi hann få ordning på all mat den 23 dec. Men när Magnus stod och kokade knäck kl. 23 på kvällen så var vi rätt så trötta. På julafton gjorde jag och Magnus som i USA och öppnade våra paket redan på morgonen. Jag fick en härlig pyjamas som jag numera bor i, duntäcke, lakan, Iittala godisskål, cash och en fruktskål m.m. På eftermiddagen kom Magnus mamma och morbror. Vi käkade mat och snackade. Kvällen avslutade vi med att åka till kyrkogården och tända lite ljus. Det gör jag gärna om.

På juldagen träffade jag Annika. Vi fikade och var på bio. På kvällen blev jag ivägskickad från mitt egna hem för Magnus skulle ha lite killkväll. Så då var syrran snäll och tog hand om mig.

På annandagen slappade vi hela dagen. Reprisen av "På Spåret" var väldigt lockande. Sen gick vi ut på en promenad till Lötsjön där vi matade fåglar med överbliven julvört. Fåglarna var helt galna. De stod t.o.m på våra fötter. Efter ett tag blev det för mycket för mig så då flydde jag. På kvällen mötte vi upp Tina på stan. Det var dags för bio igen. Vi såg "Avatar". Den var väl sådär, lite för lång och seg. Skulle väldigt gärna vilja se hur de skapat filmen för det var ju lite häftigt med alla blåa figurer och miljön de befann sig i.

Idag bjöds det på fin fin mat hos mormor och morfar. Varmrökt lax är sååå ljuvligt. Å jag hade sån tur att jag fick med mig en matlåda hem. Det var trevligt att äntligen få träffa familjen. Har inte träffat de på hela 8 dagar ;)

Det var min jul det.

Dan före dan

Ho Ho ho! Är ni laddade, är ni redo, är ni klara för JUUUUUUL!!!!!????

Jag är klar med julklapparna. De ligger inslagna under vår "gran". Men annars är det inte mycket som är klart. Så ikväll blir det till att koka skinka, rulla köttbullar, fixa Jansson, pepparkakspannacotta och knäck. Det ska bli mysigt att pyssla tillsammans med Mange i köket och lyssna på lite julmusik. Men sen kvarstår den mindre roliga städningen!

Imorgon kommer Magnus mamma och morbror hit och firar jul. Det är faktiskt första julen jag firar med Magnus. Min familj ska åka på kryssning som jag tackade nej till. Men jag får träffa allihop den 27 dec istället hemma hos mormor och morfar.

Jag önskar er alla en God Jul!!! Kram Anna


Fredagslåten

Denna låt spelas framförallt för mamma, Jessica och Maria som fyller år i december!
(Konstig hemgjord video, men bra låt)

Grattis mina vänner!


Lufsar fram i snön

Helgen i Karlstad var übermysig. Jag gosade en massa med Liv. Hon är så himla liten. Som en liten räka. Det var så mysigt att ha henne sovandes i famnen. Det kommer lite bilder vid ett senare tillfälle. Det var kul att träffa Maria och Rickard också. Shit vilket gott käk man får hemma hos dem. Jag funderar på att flytta dit ;)

Det var tur att snön valde att komma i måndags så vi hann åka hem i lugn och ro från Karlstad. Jag blev lika överraskad som man blir varje år. Jag tänkte att mina platta kalla stövlar skulle räcka som vintersko. Men när jag kom till jobbet igår fick jag ta av mig barfota och hänga strumporna på tork. På lunchen tog jag mig tid och åkte till Farsta. Man har inte så höga krav när man MÅSTE hitta ett par skor. Så det blev ett par stövlar från Din sko som jag nog inte hade valt att shoppa om läget vore annorlunda.

Nu sitter jag hemma hos syrran. Det är badminton-torsdag. Vi har käkat pannkakor som är Jessicas nya favoriträtt hahah! Nu fiser vi i soffan och laddar för några tuffa matcher.


Karlstad

I eftermiddag bär det av till Karlstad för att träffa den här lilla sötnosen.
Trevlig helg!


Helgen i bilder


Helgen inleddes med en smarrig burgare...


...och ett biobesök med Sister J.


Igår var vi på middag och spelkväll hemma hos fam. Frinell.


Petras Wii-gubbe. Mycket likt :)


Min kille


Söndag och brunch på "Strand Hotell" med Johanna, Daniel och Colin.


Lite smått och gott från efterrättsbuffén






På kvällen bakade vi lussekatter med inlevelse


Ta-Dah

Hjälp önskas så här i juletid

Hej!
Jag håller på att knyppla ihop en låtlista med julmusik på Spotify.
Jag behöver er hjälp med att komma på bra jullåtar.
OBS! WHAM med "Last christmas" räknas inte som en bra jullåt.
Men annars tar jag tacksamt emot alla tips och förslag.

Fredagslåten

Pete Yorn & Scarlett Johansson - Relator


Drömmar och julstress

I måndags hade jag jättesvårt att kliva upp ur sängen. Jag hade en mycket intressant dröm. Jag och Magnus arbetade som präster, kockar och mordutredare. Allt på samma gång. Vi skulle utreda ett mord som hade skett i en kyrka. Så vi fick ringa till restaurangen där vi jobbade och meddela att vi skulle bli lite senare. Vår chef var han som är med i "Kniven mot strupen". Sen var jag tyvärr tvungen att kliva upp så jag vet inte hur det gick.

Imorse däremot hade jag inga problem att kliva upp ur sängen. Jag drömde nämligen att jag var hemlös. Jag hade ingenstans att sova. Men mina vänner lät mig åtminstone låna deras duschar. Men sen blev jag utsparkad på gatan. Schyssta polare va? ;) Huuuaa!

Imorse kände jag även av en gnutta julstress. Vissa kanske kallar det julstämning, men jag blev stressad. Måste hinna baka katter, rulla köttbullar, köpa lite julklappar, fixa skinka, smaka på glöggen. Mina helgplaner för december består av en tripp till Karlstad, fira mor och syster och umgås med vänner. Inte är jag ledig något innan jul heller. Å så vill jag hinna med ett besök på Restaurangen Restaurangen. Jaja, det ska nog gå.

Nu ska jag gå och slagga. Undrar vad det blir för drömmar inatt....

RSS 2.0