Paris Pics 2











Paris Pics








Klipp klipp

Kalles långa hårsvall är alltid ett återkommande ämne hemma hos oss. Mange försöker på alla sätt å vis få Kalle att gå med på wn klippning. Men nej nej, det går inte för sig.

I måndags var Kalle hemma från dagis. Å vi hade rätt trist. Så jag frågade om jag fick klippa Kalle lite. Mutade med en klubba men förväntade mig som vanligt ett nej. Men denna gång sa han ja! Så jag satte saxen i bakhåret å klippte till. Kalle tröttnade fort. Så jag mutade med en till klubba. Å fick klippa lite till. Men jag vart inte nöjd så när Kalle vilade på soffan tog jag fram saxen igen och klippte av luggen. Han grymtade och vaknade till efter en kvart. Stackars barn! Det var ingen vacker syn. Bara att muta med en klubba till för att få jämna till det något. Jag väljer att kalla frisyren för modern med raka linjer. Futuristisk. Mange kallar den för auswitchfrisyren. Nåja, huvudsaken är att håret är borta från ögonen. Praktiskt framför snygghet helt enkelt.

Återkommer med bild... kanske.

10/10-13

Maja hann nästan fylla 10 månader innan första tanden dök upp. Men nu är den här. Som vi har väntat. Så 10 oktober lägger vi på minnet för det var en historisk dag ;)

Det händer mycket på Maja-fronten nu. Hon ställer sig upp och traskar på rätt bra med stöd. Hon pratar. Mamma har hon minsann sagt flera gånger. Å så tror jag hon säger tack när vi leker "varsågod-leken". Lampan har hon koll på och skötbordet är dötrist att ligga på. 

Hon är glad och go och alldeles... alldeles underbar ;)




Jag har faktiskt bloggat...

...de senaste dagarna. Bara det att när jag ska publicera inlägget så hänger sig appen. Skitsur blir man ju då. 

RSS 2.0