Filmtajm!


Kalle dyker på simningen


Första smakprovet. Potatis är INTE gott!

Ett inlägg

Har inte uppdaterat här på ett tag. Veckan har flytit på i ett skönt tempo. I lördags var jag på konsert. Håkan Hellström stod för underhållningen. Det var hur BRA som helst!! Hela Hovet var fullt med glada människor. Vid ett tillfälle var det så bra och mäktigt att både jag och syrran var nära att börja gråta, hihi. Efter konserten hittade jag en Håkan-tröja som någon precis hade tappat. Så den fiskade jag upp lite snyggt. Ikväll tar jag med mig HH i sängen ;)

I söndags var jag och Mange på shoppingtur i Forum Nacka. Karl hängde med mormor och morfar. Jag shoppade en del och var så nöjd efteråt. Nya jeans, ny blus m.m. Det var skönt att shoppa i lugn och ro.

Denna vecka har syrran semester. Så hon hänger med mig och Karl. Igår var vi i Skärholmen tillsammans med mormor. Idag har vi hängt i Sumpan och imorgon ska vi ut på Djurgården. Då följer mormor också med. Jättemysigt!

..........................


Ett blött mysterium

Denna händelse jag nu ska berätta om är kanske inget man bör skriva om på sin blogg. Men det känns som en typisk Anna-grej...

Jag har noterat en viss förändring i Karls ätande. Det känns som att han blivit lite "starkare i sitt sugande". Detta har lett till att mina tuttar blivit lite smågalna (igen). Trycket har ökat så att säga. Igår tror jag Karl hade lite svårt att hantera detta ökade tryck (pga snorkråka i näsan). Så vid två matningar blev han helt hysterisk. Han skrek och skrek och skrek. Jag tyckte så klart jättesynd om killen och gjorde allt jag kunde för att trösta honom. Tröstandet skedde med tutten hängandes i det fria. När Karl tillslut lugnade ner sig så kände jag mig lite blöt bak i svanken... Sedan kände jag att jag även var blöt i baken! T.o.m trosorna var blöta. Vad var detta?? Kan det vara så att tutten läckte bakåt på nåt sätt? Helt galet var det i alla fall och ganska så komiskt. Tyvärr hade jag ingen möjlighet att torka trosor + byxa för jag skulle åka hem från Skogås, kommunalt. Ni kan ju gissa om jag frös om bakdelen ;)


RSS 2.0