Ibland gammal - ibland ung

Idag är jag ung för jag har ett sugmärke på halsen! Så det så!

Jag och Kalle på Skansen

Min lilla sötkorv!

Snart bor vi här!


Hört på Knattetimmen

Ibland lyssnar jag på Knattetimmen som sänds på P4. Ni vet, programmet där föräldrar ringer in med frågor om sina barn. Det är oftast riktigt intressant, speciellt frågor som rör sömn.

I lördags hade en tjej skickat in ett mail ang sina vänner som hade ett barn. Vännerna ansåg att barn skulle sova i egen säng i eget rum till varje pris. Det spelade ingen roll om de fick trösta hela nätter. Barnet växte och lärde sig prata. En natt stod det lilla barnet i dörröppningen till föräldrarnas rum och sa: -Varför ska ni få sova tillsammans när det är jag som är ensam och rädd???

Undrar hur det kändes i hjärtat på föräldrarna...


11-11-11

Min fredag började som vilken dag som helst. Kanske var jag lite extra glad för att helgen närmade sig. Jag kände för ett ordentligt fredagsmys med Mange och Kalle. Så vi bestämde oss för att äta tre-rätters på hemmafronten. Det vankades löjrom, biff och chokladmousse.

När jag kom hem satte jag mig på golvet med Kalle och började leka med hans nya Cisco-telefon.

Mange donade med något i hallen. Sen kom han insvischandes i köket och satte sig på golvet, eller kanske han halvlåg. Sen sträckte han fram en ring till mig och sa: ”Vill du förlova dig med mig?”

Jag blev helt paff. Min respons blev (såklart) småfnitter och ett jaa! Tätt följt av ett ”Men vi ska väl gifta oss också?” Å det ska vi.

Sen korkade Magnus upp en flaska Pol Roger för det hade han också fixat. Vi skålade i champagne och hade en jättetrevlig kväll. Fredagsmys så det stod härliga till!!

Så inom en snar framtid kan ni kalla mig Bostedt, Mrs Bostedt!

 


Fredagslåten

Idag kör vi lite COUNTRY!!
Den är faktiskt bra (Förutom fjat-snacket i slutet på låten)


Rätt eller fel, vad tycker du?

Jag har en liten fundering...

Låt oss ta ett exempel:

Du är en stressad mamma som försöker hinna med barn, jobb, träning, matlagning, familj och vänner. Det funkar men så närmar sig julen. Du tänker ”Herregud, hur ska jag hinna köpa julklappar till ungarna?”.

Är det då rätt eller fel att ta ledigt en dag från jobbet för att shoppa, men ändå lämna barnen på dagis? Vi kan anta att du dessutom är ensamstående. Fader okänd.

Nååå, vad säger samvetet? Du får vara anonym.


Veckan som gått

Förra veckan var som bekant min första arbetsvecka på väääääääldigt länge. Jag mjukstartade genom att vara ledig på måndagen. Hela tisdagen och onsdagen gick i stort sätt åt till att dra igång alla system, prata med HR och gå igenom mailen. På torsdagen kunde jag börja nosa lite på jobben och nu känns det som att jag snart är tillbaka på banan igen.

På kvällarna springer jag hem till mina grabbar. Just nu känns det inte som att jag vill boka in något på kvällstid. Jag vill bara hem. Men jag måste komma igång med träningen. Så igår var jag och köpte träningskort, ikväll kl. 20.00 ska jag till gymmet. Jag skulle egentligen gått dit igår men när jag fick syn på Kalle så kunde jag inte slita mig ifrån honom.

I fredags var jag ute och käkade med brudarna. Vi var sju stycken som åt och drack på BankOmat. Gott, trevligt och alldeles, alldeles underbart!!

I lördags var vi i stan och käkade lunch med min familj och Anders och Ingalill. Efter maten var det tänkt att vi skulle gå till ’Rum för barn’ med Kalle. Men det var väntetid så vi hoppade över det.

I söndags hann vi med en massa. Vi var och badade i simhallen, fikade i Kista, shoppade lite på IKEA och storhandlade på ICA Maxi.

Imorgon är jag ledig. Jag känner att jag behöver det ;) Vi ska få se nya lägenheten, den är klar nu. Vi kommer ta lite bilder så jag kanske lägger upp några här vid tillfälle. 

Önskar er en bra dag!


Mange twittrar

Här kan ni följa Mange på Twitter.

http://twitter.com/#!/mbostedt

Godbitar

Det har ju gjorts så fantastiskt bra låtar genom tiderna. Ja, t.o.m Mozart har väl några schysta låtar man kan lyssna på ibland.

Men det är trist att man lätt glömmer bort bra låtar. Idag har jag lyssnat på lite allt möjligt som jag annars arkiverat längst bak i hjärnan.

Nu vill jag få tips på artister och låtar som man glömt bort. Jag vill lyssna på gamla godbitar. Gärna från 80- och 90-talet.

Tack på förhand!


Fredagslåten!

Japp, nu är det dags att återinföra 'fredagslåten'!!
Skruva upp volymen och känn armhåren resa sig.


RSS 2.0