När Kalle själv får välja

Kalle fick presentkort av Gamos i födelsedagspresent. Ikväll har vi shoppat upp rubbet. Det blev tillbehör till Jake och Piratbåten samt denna outfit. Kalle böt om till Spindelmannen i garaget så han kunde överraska sin pappa när vi kom hem. Succé!!


3 år!!!

Den här killen har i dagarna fyllt tre år. Han har haft nedräkning och väntat på "Jake och piraterna båten" som han önskat sig. Å tänka sig önskan gick i uppfyllelse.

Nästa mål i Kalles liv är nu att bli lika lång som pappa och att våga åka elefanterna på Gröna Lund.

Å att börja på storbarnsavdelningen på förskolan.

Puss busunge!!



Stackars nr 2

Kalle älskar sin syster. Men nästan alltid lite för hårdhänt. Maja får stå ut med en massa. En vacker dag kommer hon ge igen... Oj oj oj... Då lär det bli livat värre.


Gröna Lund

Igår hade vi dejt med Kalles kompis Filippa och hennes familj. Vi var på Gröna Lund. Vi var där strax efter kl 10. Planen var att barnen skulle åka lite innan det blev för långa köer. Barnen hade istället riktat in sig på glass. Så det fick bli mjukglass med glitter (strössel).

Men sen åktes det lite veteranbilar och Tuff tuff tåg. Kalle är ingen karusellkille riktigt. 3 gånger vände han i kön till Lilla Pariserhjulet. För att tillslut istället titta på Filippa som åkte elefanterna.

Men roligast, för barnen, var nog att få springa runt på den stora tomma dansbanan. Roligast för oss föräldrar blev det på Strandvägen när alla barn stensov i över 2 timmar. Snabbt parkerade vi oss på en uteservering och delade på 3 flaskor rosé. På vägen hem tyckte Magnus att det vore en bra idé om jag inte pratade så mycket och lät solglasögonen vara på. Det låg nåt i det han sa. Det ser ju inte så jättebra ut att dra runt en barnvagn när man är lite på fyllan kl 16:00. Men vi hade grymt trevligt :D


Kärlek!!

Surfar runt lite och spanar in väskor från Michael Kors. Blev blixtförälskad i denna!! Undrar om den finns i svart...


Sjukstuga

Jahapp, då var det dags för lite sjukdomar här hemma igen. Inte direkt vad vi hade planerat att ägna oss åt på semestern. Natten som var skrek Kalle som besatt vid flera tillfällen och han var svår att få kontakt med. Imorse framgick det att han hade ont i munnen och örat. Så det blev ett besök till farbror doktorn. Som kunde bekräfta att det var öroninflammation och misstänkt halsfluss, eftersom Kalle vägrade öppna munnen. Men vi fick iallafall Pencillin så nu är kuren påbörjad. Verkar dock inte som kuren börjat verka riktigt än för Mange springer in rätt så ofta till ledsen kille.

Hoppas killen snart är på benen igen. Det vankas grill i Järna, mys med mormor och morfar samt Gröna Lund nästa vecka.


Det finns snälla människor

Kl kvart i nio imorse plingade det på dörren. Där stod en främmande kvinna med mitt mobilfodral och alla kort. Så nu är Majas favoritpryl tillbaka :)


Man vet att man är trött...

...när man sover en hel natt i långklänning, linser, smink och hårklämma. Sånt som händer efter en tjejmiddag hos Mia.

Zooooom!!


Mobilfodral på vift!

Maja älskar att leka med mitt mobilfodral. Det är pillvänligt och smakar gott. I fodralet förvarar jag även körkort, kreditkort, högkostnadskort och lite cash. Idag tappade vi mobilfodralet!!!! Nånstans mellan dagis och Marabouparken.

När jag ringde banken så visade det sig att någon redan hade spärrat kortet. Så det känns som att en godhjärtad person hittat fodralet. Vi har även ringt polisen och kreditkortsfirman. Imorgon blir det ett samtal till transportstyrelsen.

Vi har hopp om att få tillbaka fodralet och dess innehåll... Förutom kanske cashen. Hittelön liksom :)

Fortsättning följer...


Syskonbild

Det här med att ta fina kort på barnen samtidigt... Inte så lätt! Haha!


Färdigammat

Idag, 1 juli 2013 är sista dagen i mitt liv som jag kommer att amma. Det känns både bra och lite sorgligt. Det har varit lite si och så med amningen men när den väl funkat har det varit rätt mysigt. Å billigt!! Nu när vi börjat handla välling, ersättning och gröt så blir det ett lite större hål i plånboken.

Anledningen till att jag slutar är att Maja inte verkar så intresserad längre. Hon har mer och mer blivit ett flaskbarn. Så nu håller vi tummarna för att flaskan håller henne extra mätt och belåten så hon sover gott om natten.

Trist inlägg men jag ville få det noterat.


RSS 2.0