Fredagslåten - KENT!

På söndag är det dags för KENT-konsert (igen). Så här kommer en KENT-låt som jag tycker är fin.


I love Swebus

I helgen har jag varit på visit i Karlstad hos familjen Rydbrand. Kom fram till Karlstad ganska sent på kvällen så det blev att vi kikade lite på hockey och slappade i soffan.

På lördagmorgon fick vi en smärre chock när vi tittade ut genom fönstret. Det hade verkligen snöat mycket under natten. Vi hade tänkt ta en promenad till stan men Rickard fick skjutsa oss dit. Det fanns ingen en chans att man hade kunnat dra en barnvagn in till stan. På stan blev det lite shopping och fika. Sen fick Rickard komma och hämta oss när vi var nöjda. Han har verkligen fått agera chaufför i helgen. På kvällen var vi bortbjudna på middag hos några vänner till Maria och Rickard. Det bjöds på thaimat (Prik Nam Pla) och cheesecake. Mycket smarrigt och trevligt.

På söndagen var det dags för mig att åka hem. Trodde jag ja. Tåget var så klart inställt pga det vackra vädret. Så jag fick köa en del för att få tag på en ny biljett till dagen efter. Kl. 8.22 var det tänkt att tåget skulle avgå. Sent på kvällen kollade jag SJ´s hemsida och då visade det sig att även 8.22 tåget var inställt. Istället satsade jag på att åka med 06.00 tåget. Så kl. 05.00 steg jag upp på måndagmorgon. Rickard fick åter igen agera chaufför. När jag kom till biljetthallen så såg det hoppfullt ut. Tåget rullade in på stationen i tid och jag hoppade på. Sen satt jag där och väntade och väntade. Tillslut ställdes även detta tåg in. Men det fick jag ingen info om utan jag fick ringa till Magnus för att få denna info.

Så det var bara att hoppa in i en taxi och åka hem till Maria och Rickard igen. Hela situationen kändes lite för mycket. Rickard var snäll och försökte hitta alternativa lösningar då han har en del vänner som åker till Stockholm för att jobba. Men de hade redan fullt i sina bilar/postlastbilar. Men tillslut så kollade jag Swebus hemsida och där fanns en avgång kl. 16.20 som det fortfarande fanns lediga platser till. Jag bokade och pustade ut och fick en trevlig måndag med Maria och Liv. Kl. 20.00 rullade jag in på Cityterminalen i Stockholm. Det hade då gått cirka 30 timmar sen jag först försökte påbörja min resa hem. Men slutet gott allting gott! Nu ska jag bara försöka få tillbaks alla mina stålar som jag lagt ut för mina icke utnyttjade tågbiljetter.

Fredagslåten

Idag är det Annelie Lund som väljer fredagslåt.
En cover på "Wicked Game" med finska bandet HIM.



Bloggar istället för att laga mat

Borde ha stått inne i köket nu och skurit falukorv och hackat lök. Men hur kul är det egentligen?? Jag ska nog kolla på "Succéduon - Anders och Måns" istället på SVT Play.

Idag hade jag en tid inbokad för ansiktsbehandling. Jag var 3 minuter sen. När jag kom fram till salongen var den alldeles mörk och dörren var låst. Kunde de inte ha gett mig 5 minuter innan de stängde ner haket, tänkte jag.
Som tur var har jag lagt in hudterapeutens nummer på mobilen så jag ringde upp.
- VAAA, har du en tid inbokad idag???
- Ja, svarade jag. Men jag antar att vi får ta det någon annangång.
Har dubbelkollat tiden nu flera gånger och det står verkligen den 16/2 kl. 17.15.
Man blir ju så klart lite besviken. Vad skulle jag hitta på då istället? Efter att ha funderat några minuter så bestämde jag mig för att det fick bli ett spontanbesök hos frisören istället. Som tur var hade frissan tid. Så nu känns det som att kvällen inte gått helt till spillo ändå.

Nu kom Magnus hem från sin springrunda. Han babblar och babblar så det är nog bäst att jag avslutar här. HEJ DÅ!

Alla ♥ dag

Hej, hur har ni haft det då på Alla Hjärtans dag? Jag har haft det bra. Otroligt romantiskt ;) Vi började dagen med att montera ner köksfläkten. Sen åkte vi till soptippen med fläkten. Från soptippen bar det av till Sickla för att inhandla en ny köksfläkt. När vi kom hem gick vi ut och joggade 5 km i modd. Ap-tungt! Det känns att man inte joggat på ett par månader. Men det var inte så läskigt som jag trodde. Jag halkade nog bara till vid ett tillfälle. Jag trodde man skulle stå på arslet för varje steg.

Till middag gick vi i alla fall ut och åt en matbit på "Hedmans". Ett nytt ställe som öppnat i Sumpan i gamla Lorryś lokaler. Åt en god fisk- och skaldjursgryta och Magnus beställde en köttbit.

Igår gjorde jag ett otroligt fynd. Jag har länge varit sugen på ett par nya glasögon. Men det är ju så dyrt och eftersom jag bara har glasögon på mig kvällstid så har det inte varit prio 1 att fixa ett par nya. Men igår åkte vi till Stinsen i Häggvik där LensWay har en liten butik. Där hittade jag ett par glasögon för 333kr!!! Bara att lämna in mitt recept från "den riktiga optikern" och hitta ett par bågar så var det klart. Inom några få dagar får jag mina nya glasögon med posten.

Fredagslåten

Det är för lite rock på den här bloggen!!!


Evelinas Kök

Här är min kusin + mans restaurang/café/B&B som de ska öppna till påsk. Krogen hittar ni i Skåne - Simrishamn.
http://www.evelinaskok.se/

Jag tycker att Maria och Rickard gör helt rätt i att satsa på eget igen. De skulle nog kunna driva en restaurang i öknen och ändå få den att gå med vinst. De är så företagssamma, påhittiga och serviceminded. Å maten är UNDERBAR!

Lycka till med allt! Det kommer att gå galant!


Fredagslåten

Jag GILLAR Pet Shop Boys!


RSS 2.0