Vi diggar solen skarpt!

img_6807 (MMS)

Vi diggar solen skarpt!


Ligger i Marabouparken och solar

img_6807 (MMS)

Ligger i Marabouparken och solar


två underbara människor


Gästinlägg - MB

Mmmm skaldjursplatå med massa gott. Anna skulle börja med två ostron...



Sen sa hon att det nog gott bättre med lite Tabasco på, not!

Ha det bra.
/Magnus

Sköntorsdag, inte skärtorsdag

Idag har vi haft en riktigt härlig dag.


Prommis på Djurgården


Lunch på Hasselbacken


Vi käkade torsk med ägg och skirat smör. Kalle fick "lasagne".



Kalle är lite lik Povel Ramel i den där hatten.


Vin- och lekpaus på Waldemarsudde


Cilla + familj kom förbi med sin båt. Vi vinkade och de vinkade tillbaka.


Vilken härlig inledning på Påsken, va?!?

Idag skulle vi ha en måsten-fri dag. Men s...

img_6807 (MMS)

Idag skulle vi ha en måsten-fri dag. Men så visade det sig att Magnus hade tid för besiktning av motorcykeln kl 8.30. När han kom ut till hojen var detta vad han fann. En backspegel. Inte mycket att besiktiga.


Kalle har läshuvud. Här plöjer han igenom ...

img_6807 (MMS)

Kalle har läshuvud. Här plöjer han igenom hennes-kataloger, sverigekartor och köpeavtal på lägenhet. Kanske borde rädda avtalet...??!!


Me and my army

Säga vad man vill om Kleerup, men han gör grymt bra musik!


Sitter i solen på vår innegård och har det...

Sitter i solen på vår innegård och har det skönt. Kalle fattade vinken att det var dags att sova nu så jag kunde dricka kaffe och sola fejjan lite. Jag älskar vår innegård! Här lär det bli en del häng framöver. Tyvärr så byggs det hus här bredvid och byggjobbarnas lunch tog precis slut så nu får jag njuta till tonerna av en såg. Ikväll går vi nog ut och käkar, det blir säkert thai. Undrar om det finns thaigryta som barnmat? Så Kalle känner att han är en i gänget. Imorgon ska vi grilla hos Adolfsson. Det blir fullt hus med kids överallt. Tur att jag gillar barn nu för tiden :) Synd att det är jag som kör :S På söndag får vi besök av Manges syrror. En trevlig helg väntar oss!! Hoppas solen vill vara med och förgylla den. Kram på er!


Gunga is da shit!

img_6807 (MMS)

Gunga is da shit!


Har lite tid över...

Kalle sover. Jag har läst allas bloggar, jag har läst och besvarat mina mail. Jag känner inte för att städa. Jag behöver inte laga någon middag idag. Jag har alltså lite tid över. Känner egentligen inte för att blogga. Men jag sitter så bekvämt nu med datorn framför mig så lika bra att passa på.

Idag är jag och Kalle solo. Mange är i ju för sig alltid borta på onsdagar. Men nu är han i GBG över natten. Det slog mig för ett tag sen att jag aldrig har varit ute och lunchat/käkat middag med Kalle, bara han och jag. Så idag ska vi ha vår första dejt, på Mc Donald´s :) Det känns som ett bra första ställe att besöka på tu man hand. Det som känns bökigt med att gå ut och äta med bara Kalle är logistiken. Balancera en bricka med mat, dra vagnen, värma Kalles mat, fixa barnstol osv. Dessutom blir Kalle lätt ledsen om man är mer än 5 meter ifrån honom. Så det gäller att vi hittar ett lämpligt bord :)

Annars då? Jo, allt är fin fint!
Hur mår ni?


Det går lite för fort nu...

I helgen har Kalle sovit hos mormor och morfar. När vi hämtade honom så "hade han växt en massa" på 24 timmar. När man sen dessutom placerade honom i en ny bilbarnstol samt i en ny vagn så växte han ännu mer. Stoppa tiden, det går för fort!


På BB i pappas gamla 70-talskläder :)

Kalle slaggar på krogen. Blir man inte uts...

img_6807 (MMS)

Kalle slaggar på krogen. Blir man inte utslängd när man somnar på så sätt??


Kalles "man bag"

img_6807 (MMS)

Kalle har fått en handväska av mig. Tyvärr verkar vi inte dela det intresset :(


Rensdag

Idag kör vi hemmahäng, jag och Kalle. Mycket skönt med tanke på vädret. Det låter ungefär som att vårt tak ska blåsa bort vilken sekund som helst. Snacka om hårda vindar.

Idag har jag rensat lite. Rensat i skafferiet och bland mina handväskor. Jag har även rensat avloppet. En rensdag helt enkelt.

Snart måste vi dock bege oss ut. Vi ska möta Magnus i Solna för att sedan åka vidare till Huddinge och kolla på en ny-gammal vagn till Kalle. Vi vill ha en Baby Jogger City Mini.


Äntligen mammadejt

Det känns som att det var evigheter sen vi körde mamma/barnhäng med Knappan och Mia. Men idag fick vi äntligen till det. Kan alla få vara friska nu så vi slipper ställa in framtida dejter?!?!?

Mia (iförd en randig och en prickig strumpa) bjöd på mumsig lunch och smarrig fika. Mia, vi vill ha receptet!

Annelie hade med sig två IKEA-påsar fyllda med kläder från när Anton var liten. En massa fina grejer som Kalle fick. Vi kommer inte behöva köpa kläder på väldigt länge. Så TACK igen, Annelie :D

Nu sover Kalle gott efter en lyckad dag.

Coolaste killen i Sumpan

img_0766 (MMS)

Coolaste killen i Sumpan


Testar mobilblogg! Funka?

img_6807 (MMS)

Det gäller att hålla i sig när pappa kör!


RSS 2.0