Lufsar fram i snön

Helgen i Karlstad var übermysig. Jag gosade en massa med Liv. Hon är så himla liten. Som en liten räka. Det var så mysigt att ha henne sovandes i famnen. Det kommer lite bilder vid ett senare tillfälle. Det var kul att träffa Maria och Rickard också. Shit vilket gott käk man får hemma hos dem. Jag funderar på att flytta dit ;)

Det var tur att snön valde att komma i måndags så vi hann åka hem i lugn och ro från Karlstad. Jag blev lika överraskad som man blir varje år. Jag tänkte att mina platta kalla stövlar skulle räcka som vintersko. Men när jag kom till jobbet igår fick jag ta av mig barfota och hänga strumporna på tork. På lunchen tog jag mig tid och åkte till Farsta. Man har inte så höga krav när man MÅSTE hitta ett par skor. Så det blev ett par stövlar från Din sko som jag nog inte hade valt att shoppa om läget vore annorlunda.

Nu sitter jag hemma hos syrran. Det är badminton-torsdag. Vi har käkat pannkakor som är Jessicas nya favoriträtt hahah! Nu fiser vi i soffan och laddar för några tuffa matcher.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0