Vattkoppor?!

Det går vattkoppor på Kalles förskola. (Det heter förskola enligt Kalle å han har ju rätt så jag får väl acceptera det "nya" namnet.) Varje dag granskar jag hans kropp och letar efter koppor. Jag vet inte riktigt hur de ser ut så minsta lilla prick analyseras.

Ikväll sprang Kalle runt i bar överkropp efter att ha tvättat sina händer lite väl långt upp på tröjärmen. Då såg jag en fläck på hans rygg. 1 timme senare var det fler små röda fläckar. Oj oj, nu är kopporna här, tänkte jag. Sen gick Kalle och Mange och tog sig ett bad och när de badad klart var fläckarna mer eller mindre borta. Jahapp, vad ska man tro då? Sen kom Mange på en teori om att utslagen kanske uppstod i samband med att Kalle lutat sig mot våra nytvättade soffkuddar. Mange gjorde det häromdagen med bar överkropp och då blev han helröd om ryggen. Så kanske det inte är några koppor som ploppat upp på Kalle. Imorgon bitti lär vi dock veta. Jag väntar med spänning.

God natt!!


Kommentarer
Postat av: Knappan

På Anton ploppade de fram på bara några timmar minns jag. Om det blir koppor kan han lära Kalle hur man kan klia med öppen hand :)

2013-03-18 @ 22:56:16
URL: http://knappan.blogg.se
Postat av: Camilla

Nå blev det några koppor?

2013-03-20 @ 08:45:23
URL: http://calilli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0