Tack för idag!

Jag gillar kvällar som jag avslutar med orden; Tack för ikväll, puss puss.
Då har vi haft en bra eftermiddag/kväll. Idag var en sån kväll.
Jag och barnen hämtade Mange på jobbet. En lugn åktur. Kanske för att den lilla sov och den stora var halvtrött. Sen åkte vi till Bromma. Mange sprang in på bolaget och vi satt kvar i bilen. En lugn väntan. Kanske för att den lilla sov och Kalle kollade på Pingu. Efter det gick vi in på Coop. En (hyfsat) lugn shoppingrunda. Kanske för att den lilla sov och den stora råkade få en klubba.
När vi kom hem dukades maten fram. Återigen en lugn process. Kanske för att den lilla var utvilad och den stora råkade hitta en festis. Å att maten redan var förberedd och bara behövde varmas på. Sen åt vi. Det var en lugn middag. Kanske för att den lilla redan blivit matad och var nöjd och kanske för att den stora fick äta fiskpinnar och baguette. Å för att föräldrarna fått tag på en god flaska vitt.
Sen badade hela familjen. Det var dock inte en lugn process. Kanske för att den lilla var trött och den stora bajsade i badkaret. Men efteråt var det lugnt igen. Då kollade vi på Askungen. Ögonen gick sen i kors på bägge kidsen. Så det blev en lätt match för föräldrarna att få sig lite egentid med te, Marabou mjölkchoklad och ett avsnitt 'Dexter'. En bra kväll helt enkelt. Skönt när alla samarbetar :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en toppendag! :-D

2013-03-02 @ 12:11:49
Postat av: Camilla

Låter som en härlig dag, fram till bajset i badkaret ;-) Hoppa din lördag blir lika härlig. Kram

2013-03-02 @ 15:45:58
URL: http://calilli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0