Maja - 8 månader

Tiden verkligen springer iväg. Maja är över 8 månader gammal nu. Hon använder mig och Magnus som klätterträd. Hon vill stå, gå, ta sig fram och utforska. Mest blir det att hon ålar bakåt. Det är inte jättelätt att krypa på parkett med hala strumpbyxor på.

Vid 8 månader känns det som att "göra-illa-sig-perioden" börjar. I takt med att hon blir mer rörlig så gör hon sig mer illa. Det är ett ständigt vakande men ibland hinner man inte fånga upp när hon åker ner med näsan före i lekmattan.

Maja pratar en massa nu oxå. Hon säger babababa och mamamamama. Det måste ju betyda pappa och mamma, eller hur?

Mat gillar hon! Hon äter riktigt bra men är än så länge tandlös. Avokado verkar vara en favorit just nu. Å gurka. Ris och makaroner går alltid ner. Kul att pilla med själv även om det mesta hamnar på golvet.

De senaste veckorna tycker jag att Maja har blivit mer kompis med sin bror. Hon skriker inte så fort han visar sig längre. Hon blir glad nu istället. Å det gör mig glad. De skrattat ihop och Kalle brukar busa med henne. Fortfarande är han dock på tok för hårdhänt. Hur ska man få honom å fatta att man måste vara försiktigt? Igår var de hursomhelst jättesöta. Bägge låg nakna i stora sängen och rullade runt, runt och skrattade tillsammans. Gulligt!

Nu ligger Maja i sin säng och sover. Det låter så mysigt när hon snusar på. Hoppas hon sover gott inatt. Imorgon blir det mer träning på klätterträdet.


Kommentarer
Postat av: Anna W

Va lika Maja och Kalle är!
Tiden går fort, stora tjejen!
Kram

2013-08-27 @ 23:35:22
Postat av: Katarina

Stora damen!

2013-08-28 @ 08:01:19
Postat av: Johanna

Goa Majsan =)

2013-08-28 @ 13:33:28
Postat av: Knappan

Söt söt söt!

2013-09-02 @ 21:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0