'Kalle hjälpa till'

På sistone har Kalle varit som besatt av TV, Ipad och Iphone. Det kan väl ha att göra med att han varit mycket sjuk och inte orkat göra så mycket annat. Men nu har han tagit sig ur den bubblan och blivit nyfiken och vill vara delaktig i allt vi gör här hemma. Leksaker i all ära men det roligaste är nog att få hjälpa till i köket. Göra iordning välling, koka kaffe, hacka grönsaker, diska m.m. Det är väldigt kul att han är så aktiv och delaktig.

 

En annan grej som är väldigt populär nu är att hoppa i sängen. Han hoppar å hoppar tills han blir alldeles svettig. Å han tycker att det är såååå roligt. Motion är ju alltid bra.

 

Något som är väldigt tålamodsprövande och utmattande för mig och Mange är Kalles humör och envishet. Trots de luxe!! Det hör numera till vardagen att det tjafsas och gapas och skriks. I början försöker man vara pedagogisk men tillslut ligger vi alla tre på golvet och vrålar och sparkar i golvet ;) Men den här helgen har överlag varit rätt så mysig. Harmoniska kvällar med mysig 2-åring. Det är kanske därför jag känner mig rätt så utvilad idag.

 

Ha en skön måndag!


Kommentarer
Postat av: Cilla

Hoppas det håller i sig och att trotsen går över!

2012-10-29 @ 15:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0