Mysig eftermiddag med grabbarna!

Igår mötte jag upp mina grabbar på stan vid kl. halv fyra. Vi gick mot Vasaparken och lät Kalle leka av sig lite där. Mange var glassugen så han sprang iväg och köpte lite mjukglass. Är vi grymma som äter glass i parken inför alla barn? ;)

 

Efter lite sandlådelek, cykling, gungande och klättring så tröttnade jag och Mange :)

Det var dags att röra på sig tyckte vi.

Mange kläckte idén om att vi skulle promenera till Pampas Marina och käka på ett ställe som ligger där i närheten. Det var jättemysigt att gå längs Rörstrandsgatan och sen vidare förbi Karlbergs slott. Nästa gång vi har barnvakt ska vi nog ta oss till Rörstrandsgatan och bara sitta där och titta på folk med ett glas vin och saft i högsta hugg.

 

Vi gick å gick. Tillslut kom vi fram till restaurangen vi hade sikte på. Men uuuuj, vilka priser. Kändes inte helt OK en vanlig onsdag. Så vi traskade vidare. Det var en härlig promenad och ibland stannade vi till för att kasta lite sten i vattnet. Promenaden tog närmare två timmar. Men tillslut så var vi nästan hemma. Vi stannade till för en bit mat. Ni kan ju gissa hur sprallig Kalle var efter att ha suttit så länge i sin vagn. Men när maten kom in så var vi alla rätt så hungriga så det blev en ”lugn” måltid.

 

När vi kom hem så sjönk vi ner i soffan alla tre och kollade på Tinas Sommarkök.

 

En härlig eftermiddag helt enkelt

 

 


Kommentarer
Postat av: Knappan

Mysigt :)
Vad stor han blivit, fina Kalle!
Kram

2012-07-13 @ 08:06:00
URL: http://knappan.blogg.se
Postat av: Johanna

Vad fin han är lilleman :)

2012-07-13 @ 10:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0