Öppna förskolan is "da shit"!!

Idag har vi hängt på 'Öppna förskolan' med Ellen och Leo och deras mamma/pappa. Lite sångstund, en massa lek, lunch och mera lek. Himla trevlig idé det här med 'Öppna'. Man gaggar med lite andra föräldrar. Barnen är glada och nöjda. Det serveras kaffe. Det enda negativa är de där bacillerna som man känner sig lite hotad av. Sist vi var där blev ju Kalle magsjuk. Undrar om det blir nåt denna gång? Bara att hålla tummarna för det bästa så vi kan gå dit igen nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Anna W

Jag älskade vår öppnaförskola. Träffa andra föräldrar, sångstund (lärde mig nya sånger) och Emma kunde härja runt med ett gäng andra barn. Erik hängde en hel del på öppna när han var föräldraledig. Han gillade det skarpt!

2011-03-16 @ 22:27:59
Postat av: Johanna

Ja jag kommer ihåg att vi var väldigt förtjusta i öppnaförskolan också. Vi gick till kyrkans öppnaförskola, var först lite rädd att det skulle vara böner och psalmer, men det var det såklart inte.

2011-03-17 @ 08:40:49
Postat av: Jonna W

Ja den här årstiden är det jobbigt att vara på sånna ställen för bakterierna bara frodas å små söta bebbar tuggar och ska ha allt i munnen!!!

2011-03-17 @ 09:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0