Loppis is "da shit"

Idag har jag varit på loppis med Johanna. Äntligen har jag lyckats komma iväg på lite andrahandsshopping. Det är himla kul att spatsera runt och kika på gamla föremål. Både vackra och fula.

Johanna var inte på jakt efter något speciellt. Kanske var det därför som hon snöade in sig på prispokaler och medaljer för tävlingar som gick av stapeln för typ 10 år sen :D

Jag hade gärna kommit hem med ett par retro-temuggar. Men något sånt hittade jag inte. Istället kom jag hem med två stycken taklampor. Jo, ja tackar ja! En till vardagsrummet och en till sovrummet. Lampor är ju ganska så dyrt om man vill ha en ny, men nu har jag fyndat så det står härliga till.

Mitt i fnittret och shoppingen så ringde Magnus. Jag kunde inte med att berätta att jag hade köpt 2 taklampor. Jag var rädd att han skulle ta min shopping-feeling ifrån mig. Så han fick reda på det när han kom hem från jobbet istället. Ena lampan fick helt klart godkänt. Den åkte upp på en gång. Den andra lampan tyckte han inte var så värst vacker. Men jag ska nog se till att den åker upp imorgon ändå.

Jag är så nöjd. Imorgon vill jag gå till Myrornas och Stadsmissonen :)

Kommentarer
Postat av: Cilla

Vad kul med lamporna!

2011-03-19 @ 18:59:07
URL: http://cillablixt.blogg.se/
Postat av: Jonna

Bild! Bild! Bild!!!!!

2011-03-19 @ 19:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0