Räkor i Jönköping

I helgen har vi varit på weekend-resa med mamma och pappa. Det har varit jättetrevligt och gott. Men synd på den dåliga servicen som vi fått lite här och där. När vi var i Jönköping gick vi in på en av restaurangerna på Piren. Ett mysigt ställe med skärgårdskänsla. När vi klev in på stället var det ingen som tog emot oss. Så vi fick vinka till oss en från servisen. Hon placerade oss vid ett bord. Där satt vi en stund utan att få några menyer. Efter ett tag kom det fram en servitör till oss som sa en aningen spydigt:
- Här får ni bara sitta 30 minuter så ni får äta fort. Bordet är bokat.
- Jaha, kan vi få ett annat bord då?
- Ja, det ska väl gå att ordna.

Jag blev irriterad på hans sätt att framföra att bordet var bokat så jag sa till om att vi faktiskt hade blivit placerade där av en annan servitris.
- Brist i kommunikationen, svarade han då. Trevlig kille, verkligen.


När vi hade framfört vår order fick vi vänta i en och en halv evighet innan maten kom in. Ingen kom och frågade om maten smakade gott och vi fick leta reda på salt och peppar på egen hand.


Efterätten avnjöt vi i sällskap av en väldigt berusad karl. Han hade varit på kryssning med Viking Line. Vi uppskattade inte hans sällskap men det var ingen i personalen som noterade att han stod och hängde över vår glass. Tillslut fick Magnus kontakt med krögaren så han fick fösa undan fyll-snubben.


Jag tycker att service är A och O på en restaurang. Men så tänker man tydligen inte i Jönköping. Vi lämnade 0kr i dricks. Detta p.g.a personalens bemötande, deras ointresse för sina kunder och för den långa väntetiden. Vi fick t.o.m be dem ta bort våra tallrikar när vi hade ätit klart. Men gott var det...


Kommentarer
Postat av: Annelie

Usch! Men tur de va gott iaf

2009-05-25 @ 07:25:54
Postat av: Katarina

Fy vad trist

2009-05-25 @ 08:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0