JOBBE

Nu är man tillbaks på jobbet igen då. Ska jobba två veckor till sen får jag gå på semester. Dagens arbetsdag kommer nog gå ganska fort för jag har en del att pyssla med.

Hur hade jag det då i helgen? Jo, tack. Den var bra. I fredags var jag och Magnus på Björklidens GK och gick 9 hål. Vi larvade oss en del och vi sköt bort fler bollar än vi gör på en vanlig 18-håls runda. Vi struntade i att räkna ihop våra poäng men jag utsågs ändå som vinnare så det blev Magnus som fick bjuda på middag.

I lördags åkte jag till E-tuna för att kolla på Håkan Hellström och KENT. Det var 2 roliga konserter. Vi stog rätt upp och ner i 4 timmar. Innan hade vi lite förfest hos syrrans kompis Daniella. Daniella hade bjudit in några vänner som kändes som pyttesmå människor så jag kände mig lite gammal. Men de drack vin så jag antar att de var över 18 iallefall, hahahah.

Igår kom Magnus till E-tuna med MC:n för att hämta mig. Vi åkte på småvägar hem till Sumpan. Shit va vi va stela när vi kom hem. Rumporna somnade t.o.m. Men det var en härlig tur. Det är när man åker på småvägar som man inser hur vackert det faktiskt är i Sverige.

Hur ser då denna vecka ut?
Ikväll blir det cool lugnt, imorgon och på torsdag ska jag gymma med AL. På onsdag ska jag hjälpa Annika hitta en klänning på stan. På lördag ska hennes Kim nämligen ha 30-års fest och då vill ju Annika så klart vara extra fin. Själv funderar jag på om jag ska krydda till mig med en väska som jag sett från Don Donna... Vad tycker ni? Visst är jag väl värd en ny väska?

Kommentarer
Postat av: Johanna

man är ALLTID värd en ny väska :D

2008-07-14 @ 11:11:23
URL: http://www.nogg.se/mammamu78
Postat av: Camilla

Nej men anna ska du köpa en ny väska :-O det var ju så galet länge sen du gjorde det ;-)

Men det är du självklart värd...

Ha det så bra på jobbet, själv drar jag till finland :-)

Kram

2008-07-14 @ 14:43:19
Postat av: Annlie

klart du ska ha en ny väska! du shoppar ju så sällan, måste unna dej nåt nån gång... ;-)

2008-07-14 @ 15:57:53
Postat av: Annika

Jag är fortfarande sugen på den där väskan som vi såg på den där affären(vad den nu hette)på Götgatsbacken. ;O)

2008-07-15 @ 10:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0