Helgen som gått!

Idag är det nyårsafton! Vi ska åka ut till Rikard och Lotta om några timmar. Skumpan ligger på kylning, blommor är inhandlat till värdparet, klänningen är hämtad hos skräddaren, nylonstrumporna är fortfarande hela. So far so good!

Helgen har varit bra. I lördags spelade jag badminton med Magnus. Jag lyckades iallefall vinna en match.
På kvällen åkte jag hem till Annika och Kim. Jag och Annika skulle "dela på en flaska vin". Hur ofta lyckas man att BARA dela på en flaska?? Inte så ofta. Jag, Annika och Kim fick i oss 3 flaskor. När de var slut drog Kim fram gammal cider som legat och dammat sen en tid tillbaks. Bäst-före-datumet var passerat sen länge, men vad gör det när man är törstig. Runt 22-tiden kom Magnus, chauffören, förbi. Vid tolv-tiden kände jag att det var dags att åka hem. Lika bra det. Magnus fick fylla i mina luckor igår men det var en himla rolig lördag så det var det värt :-)

Igår gjorde vi stan sen kom syrran hit till Sumpan på lite biff stroganoff och till efterrätt blev det chokladfondue. Vi invigde även mitt nya vett- och etikettspel som jag fick i julklapp. Sybarit, himla kul spel. (Tack för tipset, Johanna)

Nu önskar jag er alla ETT GOTT NYTT ÅR!!!

Kommentarer
Postat av: Annnika

Gott nytt år my dear friend!! Hoppas att ni hade skoj igår! Det hade vi! Det bästa av allt var kycklingklubborna och osten som dukades fram till nattamat. =D Att man är så hungrig då efter allt man smäller i sig till middagen?! Tack för senast, kul att ha dig här. Din lilla myspåse. ;O)
Nästa gång tycker jag vi tar en stillsam fika. =D
LYCKA TILL på nya jobbet imorgon!!
Kramis kramis

2008-01-01 @ 15:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0