Libaneze
I fredags var jag och Magnus och åt på Libaneze i Sumpan. Det var Magnus första besök på en libanesisk restaurang.
- Hur gör man, frågade Magnus
- Du ska äta det, svarade jag
Det smakade mycket bra. Men när vi skulle hugga in på grillspetten så var inte kycklingen riktigt färdig. Så vi lämnade tillbaks kycklingen så den fick grillas på lite till. Vi tror, som plåster på såren, att de drog av ca 150kr på vår nota p.g.a detta för vi behövde inte betala för grappa, te eller kaffe. Det var ju snällt av dem. Mitt te var väldigt annorlunda. Det var varmt vatten i ett glas fullproppat med färsk mynta. Det smakade som en varm, alkoholfri Mojito. Med lite socker i så var det riktigt drickbart.
Ja vill gå på Libaneze när vi är där. Kanske ska vi ta en business-lunch eller middag där ngn dag? ;-D
Ha ha bra svar du gav där!!!
Vi har hela berget här ute fullt med mynta! Ja inte just nu såklart ;-) Men i sommar kanske det passar bättre med en kall mojito än ett varmt mynta te :-)